måndag 24 februari 2014

Udda webbutiker på nätet

Vissa webbutiker och e-butiker är lite speciella och ovanliga. Hur svårt kan det vara att hitta dessa sidor när det finns tusentals att välja bland. Frågan besvaras lätt med att de gömmer sig bland alla stora och vedertagna sidor, därför missar man ofta dessa unika webbutiker som kan ha väldigt roliga och intressanta varor att erbjuda. Här kommer några exempel och tips på hur man hittar fler !


http://www.balanshoj.se/
Balanshoj har sålt springcyklar/balanscyklar på nätet sedan 2008.
Flertalet fabrikat har testats under åren men vi har valt att enbart representera PUKY då detta varumärke har ett mycket högt säkerhetstänk med barnets säkerhet i fokus.
Tillverkning och utveckling ligger i Tyskland, vilket ger produkter som garanterar hög kvalité och lång hållbarhet.


Minbebisbok.se – Förevigar ditt barns första år. Första året är bäst och sedan blir det inte bättre. Innan du hunnit reagera är barnet vuxet och flyttar hemifrån. Njut av minnena från ditt barns första år utan onödigt krångel. Minbebisbok.se är en enkel digital plattform som låter dig utforma en personlig och fin första året bok. Välj de teman, färger och sidor som passar bäst. Kanske är det barnets första ord, eller den första dagen på dagis?


Vi på GrönHandel.se vill erbjuda ett alternativ till internethandel som inte belastar miljön mer än om du skulle handla i din lokala butik. För varje köp kunden gör skänker vi minst 1% till organisationer som kämpar för klimatförändringarna och miljöförstöringen, dessutom bedriver vi hela vår verksamhet med respekt för miljö och resurser.


Vi på BambuButiken.se har tröttnat på den Vanvettiga massproduktionen av billiga varor, tillverkade i den fattiga delen av världen. Varor ofta med mycket låg kvalitét, varor som vi egentligen inte behöver, varor odlade med gifter & kemikalier, och framförallt varor som tillverkats under hälsovådliga & orättvisa förhållanden för människorna. (som vi aldrig skulle acceptera i vårt land)Snarkning är en folksjukdom, ungefär hälften av alla vuxna snarkar mer eller mindre. Vanligast är det bland män. Forskarna tror att kvinnor skyddas genom det kvinnliga könshormonet progesteron så länge de är i barnafödande ålder. Efter klimakteriet börjar även kvinnorna snarka.
Snarkning bland vuxna beror ofta på trånga luftvägar, övervikt, stigande ålder, alkohol, rökning och sovställning. Den som sover på rygg snarkar mest.
Snarkningen har sitt upphov i näsan eller halsen. Vid den vanligaste typen av snarkning sitter problemet i halsen. Luftflödet genom svalget kan då bli för snabbt och när man andas in börjar vissa delar, oftast mjuka gommen, att vibrera.


Från Indien till CuraComp AB. I Indien har spikmattan eller fakirmattan använts vid avslappningsövningar, meditation och yoga i tusentals år av fakirer och yogis.  Många faktorer tyder på att spikens tryck mot ryggen får kroppen att producera endorfiner och oxytocin. Endorfin är en kroppsegen morfinliknande "drog", som bl.a. frisätts vid motion, förälskelse, sex, beröring, kyssar, smek, och när man äter mörk choklad. Endorfinet ger smärtlindring och fysiskt välbehag. Det kan även ge en berusningskänsla. 
Här kan du köpa ekologiska yogakläder och träningsmattor i naturgummi. Wellicious yogakläder har en snygg och feminin design. Sydda för yoga men passar lika bra utanför träningsstudion. Kläderna är ekologiska och etiskt tillverkade i Europa. Men ditt viktigaste val är träningsmattan och där erbjuder vi dig det bästa. Jademattan är en ekologisk träningsmatta i naturgummi. Den är härligt stötdämpande. Och framför allt så får du maximalt fäste även när du svettas. Varmt välkommen till My Karma – din yogabutik på nätet.

Inga kommentarer:

Vem tittar in !