fredag 13 september 2013

Ingen vits med 5:2-dieten ifall du missar poängen

Svälta två dagar och frossa i mat de andra dagarna ? - då har man missat poängen med 5:2 dieten (fastan) Äter man för mycket godis (socker) de andra dagarna kommer blodsockret att fara upp och ned som en jojo, detta kommer inte att gynna viktminskningen nåt vidare alls. Kombinera fastan istället med GI, LCHF, Atkins, Paleo eller någon annan form av lågkolhydratdiet. 

 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/Erdbeerkuchen_Konditorrezept.jpg/320px-Erdbeerkuchen_Konditorrezept.jpg

Men är förändrings procenten mager en längre period lär det inte hända så mycket med viktminskningen, kanske det krävs andra förändringar och en fundering och tanke på om man kanske gör något galet iallafall. Då ska du kolla tipsen - nedan !

Att permanent gå ned i vikt - Svårt !
Att ändra sina vanor är svårt och tidskrävande men ett måste för att få synliga resultat. Om du går ned i vikt med en utprovad, för dig lämplig metod och sedan återgår till dina gamla vanor förstår man snart att man har kommit tillbaka på ruta ett igen. Deprimerande! Att få den där smala (smalare) midjan för alltid kräver en personlig arbetsinsats som man måste vara beredd att ta. Alla dessa bantarbluffar som dyker upp i tid och otid bör man också ta med en nypa salt. Använd en utprovad, långsiktig, bantnings metod istället. Glöm snabbfix metoden - den brukar vara lika snabbt som den slutar att fungera.

Läs om Pia som gick ned 5 kg på bara några veckor Expressen med 5:2 metoden
Läs om 5:2 metoden och viktraset du kan uppnå här på MåBra.com
Läs om de negativa konsekvenserna som kan uppstå om man använder 5:2 på Aftonbladet
Läs om fler åsikter och kritik  gällande 5:2 metoden på Viktcoachen
Räkna ut ditt BMI här på slanka.se
Lär dig ännu mera om periodisk fasta på matdagboken.se
Hitta de bästa recepten om du vill äta gott även om du fastar (bantar) med 5:2 metoden. hittarecept.se
Hogge 67 år har provat 5:2 metoden och tycker så här - läs mer på viktminskning.ifokus.se

FORTSÄTTNING HÄR !
A - B - C - D - E - F - G - H - I

Inga kommentarer:

Vem tittar in !