fredag 9 augusti 2013

Lady Gaga tycker om facebook

Sagt om Lady Gaga på Facebook och andra medier. Lady Gaga gör som hon vill utan att någon lyfter ett finger. Lady Gaga chockar världen ännu en gång. Lady Gaga väljer Åhlens för sin Parfym. Se Lady Gaga osminkad och ruffsig.Lady Gaga's hund heter Fozzi och är jätte söt, det är en labradoodle. Lady Gaga älskar hundar och det gör väl de flesta av oss djurvänner - och vilken fin matchning sén då!

Lady Gaga gillar skånehatt!
Från frisör till hattmakare - med ingen mindre än Lady Gaga som modell! Osby-sonen Matthias Lavesson har blivit en snackis efter att superstjärnan Gaga burit en av hans hattar.
Matthias har tillsammans med kollegan Fredrik Karlsson grundat frisersalongen F&M i Stockholm. För ett år sedan började de även tillverka håraccessoarer och valde ut tre kvinnor som de tyckte passade som bärare: Kronprinsessan Victoria, Loreen och Lady Gaga. Och i helgen var succén ett faktum när Lady Gaga plötsligt spatserade ut från sitt hotell matchades sin haute couture-outfit med Matthias och Fredriks fasanfjäderhatt.


Lady Gaga luftar sig i sommarheta New York
Det är sjukt varmt i New York just nu, med temperaturer uppåt 35 grader.
Trots det kan vi tycka att Lady Gaga var lite väl drastisk i sin metod att kyla ner sig i den bullriga storstaden, genom att gå ut på stan endast iklädd minikjol och svart spets-bh.
Den djärva stjärnan, som klev runt på New Yorks gator i högklackade boots, skulle mycket väl ha kunnat bli stoppad av polisen för förargelseväckande beteende.
Men reglerna ser helt enkelt annorlunda ut för den 27-åriga sångerskan, så det var ingen som lyfte ett finger för att hindra stjärnan från att flasha sig på metropolens trottoarer.
Senare på dagen sågs Gagas stora kängor sticka ut ur fönsterrutan på hennes stora bil. Kanske ville hon till varje pris undvika fotbira, eller så genererade hennes spetsoutfit inte tillräckligt mycket uppmärksamhet?

Rykten kommer och går!
Det ryktas hej vilt om att Gagas tech-team önskar att samarbeta med Apple och rymdorganisationen NASA för att förevisa och utveckla tuffa, nya teknikprodukter i framledes! Det ska Gaga ha sagt till sina fans på backstage under en av sina konserter. Gaga hade även samtidigt avslöjat att Artpop kommer att vara lite annorlunda jämfört med hennes tidigare album. Lady Gaga kommer även att jobba med stora konstnamn som Inez & Vinoodh, Robert Wilson, Marina Abramovic and Jeff Koons.

På Facebook kritiserar Lady Gaga Ryssland och skriver bland annat: 
"Skickar mod och styrka till alla HBTQ i Ryssland. Regeringens ökande övergrepp är arkaiska. Spola ner tonåringar med pepparspray? Misshandel? Moder Ryssland? Den ryska regeringen är kriminell. Förtryck kommer att mötas med revolution. Ryska HBTQ ni är inte ensamma. Vi kommer att kämpa för er frihet. Varför arresterade ni mig inte när ni hade chansen, Ryssland? För att ni inte ville stå till svars för världen?"

Tidigare har Lady Gaga öppet kritiserat fängslandet av det politiskt aktiva ryska musikkollektivet Pussy Riot, som dömdes för huliganism förra sommaren efter en regimkritisk feministisk aktion i en kyrka. Både Lady Gaga och Madonna är under utredning för att ha rest till Ryssland med felaktiga visa, men rykten säger att utredningen egentligen handlar om att de båda artisterna öppet pratade om HBTQ-rättigheter på scen under sina respektive konserter.
Missa inte dessa härliga klipp och reportage - Kolla dessa NU !
http://www.youtube.com/watch?v=1AKBLJeTXnU
Tänk att ha fått vara med i alla dessa tidningar - WOW !
     
   
 
Ibland ser Lady Gaga riktigt normal ut som här till exempel på denna bild ovan.
Det finns otroligt många Lady Gaga fanpages på tex .på Instagram, Twitter och facebook så här kommer en del tips på de bästa sidorna.
Instagram: gaga_instagram gagagallery gagaimages gagamedia ayegaga bornthisway.
facebook: Lady Gaga (den riktiga) Lady Gaga - Born This Way Lady Gaga Queen of Pop Lady Gaga Galore
Gillar du Twitter så kolla på nätet - finns hur mycket som helst. För dig som har Iphone eller Ipad kan man skaffa t. ex. Lady Gaga artist - alerts, En app som det står om Lady Gaga nyheter och hennes Tweets i. Bra för dig som inte har Facebook, Twitter eller Instagram men ändå vill ha reda på Lady Gaga nyheter.

Lady Gaga har valt Åhléns City Stockholm som ett av få varuhus i världen, för att lansera sin nya svarta Eau de Parfum, FAME. Från den 29 augusti säljs parfymen exklusivt på Åhléns City i Stockholm. Den 15 september startar försäljningen på övriga Åhlénsvaruhus.
– Lady Gaga gillar Sverige och vi är både glada och stolta över att hon valde just Åhléns City i Stockholm, för att lansera sin parfym. Lady Gaga inspirerar många och parfymen i sig känns nydanande och spännande, inte minst för att det är den första svarta Eau de Parfum någonsin, säger Anne Högberg, Sortimentschef Kosmetik & Dofter på Åhléns.
Parfymen har kunnat förbokats sedan mitten av augusti och börjar säljas på Åhléns City den 29 augusti, då en rad aktiviteter kommer att ske. Bland annat en ”Bäst utklädd” tävling där man kan vinna biljetter till Lady Gagas konserter i Stockholm den 30 och 31 augusti samt unika Lady Gaga accessoarer.

Inga kommentarer:

Vem tittar in !