fredag 26 juli 2013

Kärleken finns på nätet

Couple With Laptop Royalty Free Stock Photo

Hur du snabbt hittar kärleken kanske jag inte kan hjälpa dig med - men att få lite hjälp på vägen kanske inte skadar. Det finns säkert 70000 dejtingtips på nätet men vilka ska man rätta sig efter? Här ges olika förslag och tips om vad andra har gjort för att lyckas med det som en del av oss trodde var omöjligt eller rent av hopplöst.
Allt som du hittar här är hämtat från nätet och återges av vanliga människor, både de som har lyckats och de som har misslyckats. Bara att läsa och begrunda eller avundas !

  Svante: "Hoppa över raggningsfraser! Kör raka rör och gå rätt fram och säg ”tjena”. Verkar han/hon intresserad kan man fortsätta annars är det inget att satsa på utan svänd på klacken och prova någon annanstans"

  Gunde: "Grunna lite på hur ett reklamblad som du får i brevlådan ser ut.....Hur ser slutorden på reklamen ut - oftast med orden om att agera nu eller så missar du bonusen. Så samma här skicka in en intresseanmälan eller ring så fort som möjligt - Prova!"

  RosMarie: "Att vara singel och att man tänker sig att maximera chanserna att träffa någon genom att kontakta så många som möjligt på dejtingsidor är ofta ett överdrivet försök att snabbt få tag i någon passande partner. Att lägga ut en bombmatta av mejl till massor av personer på en gång blir ofta svårt att hålla i minnet och organisera. Man blandar säkert ihop olika personer med varandra där olika fabricerade förklaringar snart tar överhanden - och det var ju inte tanken från början"

  Jessica: ”Nu när våren och värmen äntligen kommit till kalla Sverige så är utomhusdejting ett mycket bra alternativ till att vara inne på en restaurang och äta. Mitt tips är att ha en picknick. Man kan bestämma en tid på en affär och tillsammans gå och handla varorna som man vill ha till picknicken. Sedan fråga vilka alternativa platser i lite avskildhet man kan tänka sig gå till. Förra lördagen bestämde min dejt och jag att bege oss till ett utav stans berg. Det var verkligen varmt och mysigt, för det var verkligen en vacker utsikt där vi satt. Vi njöt av värmen och vackra vyn, blev avslappnade efter att vi stängt av mobilerna….tiden rusade iväg utan att vi hade tänkt på klockan…. vi fanns bara i stunden, lugnet och för varandra! Det var en lyckad dejt!!!”

  Linda: "Tips på en romantisk dejt: Kommer från Norrland ursprungligen, vilket betyder mycket snö. Man ordnar med häst och släde, åker med detta in i skogen, sitter på en renfäll i släden tillsammans med sin älskling. Runt släden tänder man ljus. Sååå romantiskt…. Snö, renfäll, kramar, bjällror, ljus.  Kan inte bli bättre"

  Göran: Stoppa ner ett kuvert med en biobiljett/check i din blivande dejts brevlåda. Föreslå en film och tillfälle, och fråga om hon/han vill gå med dig. Skriv ditt namn och mobilnummer, så hon/han kan ringa eller sms:a dej och svara.

  Iris: En dejt ska gärna vara ganska fyndig och uppfinningsrik, speciellt om man varit tillsammans i en längre tid. Ett bra tips nu till sommaren är att ha picknick. För att göra det enkelt för sig kan man ta med sig en filt, bestick och ett par vinglas och köpa en flaska vin och en (eller två) pizzor och ät ute i solen och mys!

  Lennart: "Kombinera sökandet efter den lyckliga kärleken med en romantisk lunch genom en picknick. Träffa ett gäng med vänner och ät en picknick i parken och njut av den härliga solen, i inbjudningskortet/-smset ber du dem ta med ett par vänner som är singlar. Se till att det ges möjligheten att alla får möjligheten att samspråka med varandra på ett avslappnat sätt. Finner ni lyckan, kanske ni kan ha någon aktivitet för singlar under kvällen"

  Anette:
  ”Ska man SMS:a någon snabbt när man träffats första gången?” Det är en fråga värd att ställa och visst kan man sända ett SMS när ni träffats och skriva: ”Det var trevligt att träffas” (om du tycker det). Men SMS:a inte för mycket, för då kanske den andre personen drar sig tillbaks snabbt.
  Om det blir konflikt innan eller efter ni ska/har träffats ska ni då maila/sms:a och försöka få personen att förstå sitsen; jag tycker att du kan skicka ett förklaringsmail om det är den andre personen som dragit sig undan lite, men inte maila och maila utan efter ett mail så ligger bollen hos den andre om han/hon har intresse av fortsatt träff/date.

  Bengt: "Vill du ha lite fart i din dejting och slippa alla pinsamma situationer som kan uppstå i den tystnad när ni inte har någonting att prata om? Se till att ni har någon aktivitet som är fartfylld, som exempelvis brännboll eller fotboll. Detta går att genomföra oavsett om det är bara är ni två eller om ni är ett helt gäng med singlar eller vänner – då får ni möjligheten att prata med varandra och samtidigt undvika tysta stunder"

  Gullan: "Bry dig inte om dejtingsajter som riktar sig in på enbart högutbildade eller specifika grupper, när du är på jakt efter att finna den äkta kärleken på nätet. Det sägs att ”lika barn leka bäst”, men det handlar om att finna kärleken och den är universal – så var öppen, för annars kanske din drömprins går miste om dig!"

  Janne: "Vad skulle hända om du sjöng en romantisk låt med Basshunter till din dejt? Kanske en galen idé, men säkerligen får detta din dejt att falla för dig"

  Nina: "När vet du om din dejt är den rätte? Det är inte alltid lätt att avgöra om det är kärlek vid första ögonkastet, men om du känner att din dejtingparter har humor, är trevlig och pratglad samtidigt som lyhördheten finns där, så finns potential att det kan vara den rätte, för alla kan inte vara snygg, sexig och singel! "

  Ludde: "Visa äkta känslor när du går på dejt! Om du gillar din dejtingpartner och vill träffa honom eller henne igen, visa det genom att ge beröring utan att gå för långt. Kanske känner du att det känns naturligt att hålla hand när ni strosar på gatorna mellan era aktiviteter? Om du känner att din dejtingpartner inte är den rätte, tacka för visat intresse och avsluta det på ett bra sätt – det gynnar inte någon av er att fortsätta dejten eller att bara gå därifrån och bara säga negativa saker"

  Ulla: "På en dejt ska man aldrig vara nervös som man kan vara. Försök att vara avslappnad och cool. Det som är bra med detta är att om tjejen nu är lite nervös så har du som man stora förmåner. Till exempel hjälper du kvinnan att slappna av, eller så får du den stora uppgiften att sätta i gång en konversation"

  Pia: "Våga göra bort dig! Det finns inget tråkigare än folk som vill försöka vara perfekt. Ingen här i livet är perfekt. En del som gör bort sig kan ibland skämmas för det dom gjort eller rodnar. Jag däremot gör det inte. Så här kan man göra, då man kanske säger nåt som är upplagt fel:
  1. Säg det som kommer ut ifrån din mun.
  2. Alla skrattar p.g.a att du sagt det fel.
  3. Le och skratta med dem och säger nåt annat som kopplar ihop samtalet igen. Ingen kommer att komma ihåg felet du gjort och om dom nu kommer att komma ihåg det så skrattar ni åt det"

  Elin: "Var inte perfekt. Alla vet att livet har sina otursluckor där vad som helst kan hända. Som sagts tidigare, koppla detta mycket till ”VÅGA GÖRA BORT DIG!”. Men allmänt så brukar kvällen bli lite roligare då du eller din partner är mer skämtsam"

  Diana: "Var dig själv. Det sämsta som finns är då man försöker vara någon annan för att försöka passa in med hur kvinnan/mannen du är med är. En bra förklaring till varför du inte ska göra det är för att människan du är med kanske inte alls är så som du uppfattar personen som. En annan bra förklaring till detta är för att om du nu finner ett större intresse av henne så blir det ju svårt att plötsligt visa ditt sanna ”jag”."


  Bra dejting söksida hittar du här:

  http://datingsajter.com/

   Inga kommentarer:

   Vem tittar in !