fredag 26 juli 2013

100 tips som ökar sexlusten

Ta fram dammsugaren och hjälp till och gör en del av kvinnans hemarbete. Detta är ett bra recept för att nå en bättre förståelse mellan dig och din kvinna (eller omvänt!) 100 tips kanske jag får ihop så småningom - men håll till godo redan nu, för här får du svar på de mest sökta frågorna  på nätet ! Udda sex får du leta efter någon annanstans - här ges endast ett axplock av de mest efterfrågade sökningarna.  ( OBS - Allt du läser här är ett hopkok från nätet )

Love Royalty Free Stock Photo

Bli inte orolig om den sexuella lusten far upp och ner på grund av olika händelser i livet som då naturligtvis påverkar åtrån till varandra i de olika faserna i livet, detta gäller speciellt kvinnan. Vid exempelvis barnafödande är detta en klassiskt situation som i många fall, kan döda lusten till varandra. Trötthet, stress och livskriser kan i perioder minska lusten hos båda könen.

Fysiskt närhet utan sex kan vara helt underbar !
Ett sätt att bryta det negativa kan vara att ni är nära varandra fysiskt utan att ha sex. Att kramas, ligga nakna och smeka varandras kroppar men att inte beröra könen. Det kan vara viktigt att båda känner sig trygga med att fysisk närhet inte ska följas av krav eller förhoppning om mer. Det kan vara bra, eller till och med nödvändigt, att lova varandra att inte ha sex under en tid för att man ska våga vara fysiskt nära varandra. Det kan då bli möjligt att genom smekningar av partnerns kropp utveckla den sensuella repertoaren .Kanske kan man då undvika kopplingen till eventuella ångest- eller obehagsreaktioner som kan väckas vid kroppslig beröring när situationen associeras med krav och förväntningar om sexuell prestation.

Sträva efter skön närvaro tillsammans
Att bara ha sex som är skönt låter kanske som en självklarhet, men många människor har sex som de inte njuter av och som inte leder heller orgasm. Detta kan påverka lusten negativt. Att testa nya sätt att ha sex på och välja bort det som inte är skönt kan leda till att lusten kommer tillbaka. Olika former av sex kan också kännas skönt på olika sätt. För att du ska kunna få orgasm så är det bra att vara medveten om vilken form av beröring som kan leda fram till det. De flesta kvinnor får enklast orgasm genom att klitoris stimuleras. Mer om klitorissex kan du läsa i Praktika för klitorissex.

Se till att vårda din relation
Om den minskade sexlusten mest hänger ihop med den relation du lever i så är det naturligtvis viktigt att reda ut vad som inte fungerar eller känns bra. Hur känner ni inför varandra? Finns attraktion kvar? Hur jämlika är ni? Hur är stämningen/gemenskapen? Har ni roligt tillsammans och trivs eller består vardagen mest av tristess och bråk? Att dela på vardagens ansvar och arbete är viktigt. Både för att relationen ska vara bra men också för att båda ska ha ork att tänka på sex. Inte minst gäller detta under småbarnstiden, som är en tid med stora omställningar och mer arbete i hemmet.

Fetma och sjukdomar minskar sexlusten
Redan tidigare har man fastslagit att träning ökar produktionen av lyckohormoner och att man både blir gladare och piggare av träning i olika former, men nu har alltså forskare också kopplat samman detta med sexlivet. Vidare har man konstaterat att friska och aktiva människor rent generellt har färre sexuella dysfunktioner än de individer som lider av fetma, diabetes och högt blodtryck.

Låt tanken eller en handling få fantasin att flöda
Att fantisera och tänka på sex på egen hand är ett kravlöst sätt att väcka lust. Det kan skapa en positiv känsla och upphetsning utan krav på att det måste leda till något. Att vara upphetsad måste inte leda till en sexuell aktivitet eller en prestation av något slag. Men om tillfället känns rätt så kan man också ta de initiativ som känns rätt just då. Vare sig det gäller att ha sex på egen hand eller tillsammans med en partner. Den som under en tid främst svarat på en annan persons sexuella initiativ kan behöva vända det. De sexuella inviterna kan ju komma vid tidpunkter som inte alls känns rätt för en själv och att man då måste "jobba upp" den egna lusten och upphetsningen.

Den heta bortglömda kyssen - försök att hitta tillbaka till den! 
En het och intensiv kyss kan tända en slumrande vulkan. I det stora hela är en kyss en utmärkt indikator på hur ni har det i ert förhållande. Glöm den automatiska kindpussen och gå fram till henne: Koncentrera dig och se till att du kysser henne djupt och sensuellt. Det väcker garanterat lusten att ha sex och att vilja prova nya saker.

Långsamma smekningar är melodin !
Kvinnan har många fler erogena punkter på huden är vad män har, tack vare sin höga nivå av det kvinnliga könshormonet östrogen. Kela för och med dem! Smek henne mjukt uppe i nackgropen, ned längs ryggraden och ut på fötterna. Men gör det hälften så snabbt som du hade tänkt dig. Många män smeker sina kvinnor för kort tid, alldeles för kort tid. En lyhörd man kan smeka sin kvinna till ett vilt sexuellt rus!

Använd ögonen- gammal, beprövad metod
De heta djupa blickarna, leendet, de kärleksfulla telefonsamtalen - vart försvann allt det som gjorde att ni lärde känna varandra bättre? Det tillhör ju det dolda förspelet. Innan ni flyttade ihop var det ju aldrig några problem med den delen så återinför alla tre delarna. Speciellt för kvinnan är de tre fantastiska inledningar till att få en relation att vakna på nytt.

Berätta inte om hur sexiga andra kvinnor är
Få inte din partner att känna sig oattaktiv och tråkig i sängen. Om du beter dig bedrägligt kan detta bli följden för hennes sexuella självförtroende, och därmed lusten - störtdyker. Det är okej om du fantiserar om andra, men de bör förbli fantasier i din hjärna, inte i hennes. För de flesta kvinnor är det viktigt att de känner sig speciella och utvalda av sin älskade.

Visa även efteråt ditt intresse för henne / honom
Vänder du dig om på sidan och somnar direkt efter det att ni har haft sex? Det kan kvinnan lätt tolka som ett bristande intresse för henne. Efter sex är många kvinnor speciellt öppna och har lust att prata, och de stunderna kan ni utnyttja för att knyta banden mellan er ännu hårdare - och för att fatta beslut i det bästa samförstånd.

Att håna någon i en relation bör alltid undvikas
Har din partner svårt för att slappna och för att ge sig hän till dig, måste tryggheten priotireras. Och det gör ni absolut inte genom att håna varandra. Hur ska ni någonsin få mod till att experimentera om ni inte vill lyssna på varandras önskemål eller att någon kanske endast accepterar missionärsställningen med ljuset släckt ?

Glöm dina krav snabbt och intensivt: Hon vill säkert förföras!
Visst kan vild och häftig älskog utan förspel vara härligt emellanåt. Men i regel har det då redan legat i luften mellan er i timmar, och ni är förberedda på vad som komma skall. Men om du har suttit och glott på fotboll hela kvällen och för länge sedan har tröttnat på att smeka, kyssa och prata så kan du inte förvänta dig att din kvinna plötsligt ska vara uppfylld av begär till dig när TV-sporten är slut. Dålig kommunikation och slöhet är två av sexualitetens värsta fiender.

-->

Ännu ett par tips för att öka lusten
Anledningarna till att sexlusten har minskat kan vara många. Det kan bero på stress och att man prioriterar bort det som inte känns mest akut. Men att vårda relationen till sin partner behöver inte vara så svårt.

Planera en trevlig dejtkväll
Bestäm en dag då du och din partner har dejt. Vad ni gör på er kväll får en av er bestämma och överraska den andra med. Det kan vara allt från något enkelt som att laga en mysig middag till att gå på teater. Om ni har barn och har svårt att lämna bort dem kan det räcka med en bestämd kväll då barnen har lagt sig som ni umgås på tu man hand och gör något extra mysigt.

Bada eller ta en lång, härlig dusch tillsammans
Tänd ljus, köp en väldoftande duschkräm som ni tvålar in varandra med och njut av skön stund tillsammans.

Positiv sidoeffekt av att träna eller sporta lite lagom
En positiv sidoeffekt av träning är att testosteronet i kroppen ökar. Det gör att man får en större lust för sex. När man tränar så får man ju också en bättre kondition och det gör att man blir piggare rent generellt och att man orkar mer i sängen. Ifall man är pigg och har mer ork så får man säkerligen också bättre sex än om man är trött och slut. Inte nog med det – träning minskar också stress och stress brukar vara en av de saker som verkligen drar ner stresslusten. Samtidigt som testosteronet ökar så ökar också endorfinerna, alltså lyckohormonerna, och det gör att man blir mer mottaglig för sexuell stimulans. Träning ger alltså inte bara en ökad sexlust utan det verkar som att också sexlivet blir bättre och orgasmerna blir fler.

Dela på föräldraledigheten. Ny forskning har visat att pappor och mammor som delar på vård och omsorg om barnet är tryggare i sig själva och nöjdare, samtidigt mår man mycket bättre i sina relationer.

Jämställda relationer får troligen mer sex än andra. Sexet brukar börjar vid diskbaljan, säger man ju. Om bara den ena partnern tar ansvar för till exempel tvätt, disk, matlagning och städning så kan det leda det till en hel del irritation,trötthet och missnöje i den relationen.

Bråka inte om varför bristen på sex har uppkommit. Detta är ingen bra upptakt ör att få det att fungerar sexuellt. Om du saknar förnöjelse i din relation, är det mycket bättre att hitta på något för den andre partnern som du vet att han / hon tycker om.

Exempel på naturliga lusthöjare !
När sexlusten tryter finns det flera tillskott att välja bland som utlovar ökad lust och potens.

Larginin

(Acrilex)
Innehåll: Arginin.
Effekt: Ökar den sexuella lusten och förmågan hos både män och kvinnor.
Cirkapris: 298 kr/60 tabletter i hälsokosthandeln.


L-Argiplex kvinna

(Medical Clinical Nord)
Innehåll: Arginin, vitaminerna C, E, B6 och folsyra, magnesium, biotin och pantotensyra.
Effekt: Ökar lusten och njutningen, ger bättre energi och cirkulation.
Cirkapris: 299 kr/100 kapslar i hälsokostaffären, välsorterade apotek och livsmedelsaffärer


L-Argiplex man

(Medical Clinical Nord)
Innehåll: Arginin, vitaminerna C, E, B6, folsyra, magnesium och zink.
Effekt: Ökar lusten och njutningen, ger bättre energi och cirkulation.
Cirkapris: 299 kr/100 kapslar i hälsokostaffären, välsorterade apotek och livsmedelsaffärer


Prelox

(Pharma Nord)
Innehåll: Aminosyrorna arginin och taurin samt pycnogenol.
Effekt: Stegrar njutningen och bibehåller den sexuella hälsan hos de flesta män.
Cirkapris: 359 kr/60 tabletter i hälsokosthandeln.


Superman

(Pharmakon)
Innehåll: Muira puama, guarana, selen och zink.
Effekt: Ger ökad lust och potens för män.
Cirkapris: 157 kr/60 tabletter i hälsokosthandeln.


Vitalizex

(Qi Elements)
Innehåll: Kinesiska växter som epimedium, astragalusrot, kinesisk salvia och ginseng.
Effekt: Ökar den mentala och fysiska energin och vitaliteten. Ger ökad sexlust, känslighet och njutning för kvinnor och män.
Cirkapris: 269 kr/120 tabletter i hälsokosthandel


X-travital kvinna

(Acrilex)
Innehåll: Tiggarnöt, sojaflavonoider, lignaner från linfröskal, kalcium och D-vitamin.
Effekt: Ökar lusten och välmåendet under klimakteriet.
Cirkapris: 219 kr/40 tabletter i hälsokosthandeln


X-travital man

(Acrilex)
Innehåll: Tiggarnöt.
Effekt: Ökar lusten och vitaliteten.
Cirkapris: 219 kr/40 tabletter i hälsokosthandeln

De lusthöjande ingredienserna

● Arginin är en aminosyra som kan öka mängden kväveoxid, vilket vidgar blodkärlen. Därmed förbättras blodflödet till penis och klitoris, så att både lust och förmåga kan öka. Effekten har visats i flera studier.
● Epimedium är en ört som traditionellt använts vid bland annat impotens inom kinesisk medicin.
● Ginseng. Nyare forskning visar att den uppiggande ginsengroten även kan öka kroppens bildning av kväveoxid. Den har en kärlvidgande effekt som kan vara till nytta vid erektionsbesvär. Några studier visar också att ginseng kan lindra potensproblem hos män.
● Muira puama är ett träd som traditionellt använts för bättre lust och potens i Sydamerika.
● Pycnogenol är ett extrakt från barken av fransk strandtall. Det är rikt på antioxidanter, skyddsämnen för kroppens celler.
● Tiggarnöt växer i tropiska regioner och har traditionellt använts för att förbättra både lust och allmän vitalitet.
● Zink behövs för att receptorer (mottagare) för könshormoner ska fungera. Impotens och manlig infertilitet kan ibland bero på zinkbrist.
Artic Root - ca pris: 139 kronor, 40 tabletter. Rosenrot ökar blodgenom-strömningen till mannens könsprgan och förbättrar fysisk och psykisk prestation. Rosenrot påverkar de hormonella nivåerna, vilket bidrar till ökad känslighet i bröstvårtor och kvinnans könsorgan. Det så kallade lustcentrat påverkas positivt.
Omega-3 - ca pris: 120 kronor, ACO 90 tabletter Kapslar med fiskolja som innehåller omega 3-fettsyror. För lite av dessa fettsyror kan ha samband med svårigheter att få orgasm. Finns på Apoteket. Rådgör med din läkare om du använder blodförtunnande medel.
Ginsana - ca pris: 139 kronor, 250 ml Innehåller Ginseng. Påverkar inte blodcirkulationen lokalt, men ger en mentalt uppiggande effekt. Anses öka den sexuella förmågan.
Johannesört - ca pris: 164 kronor, Movina, 60 tabletter Hjälper bara mot nedsatt sexlust vid lättare nedstämdhet. Kan inte kombineras med alla mediciner. Rådgör med din läkare.
Ginkgo Max - ca pris: 161 kronor, 60 tabletter Innehåller ginkgo biloba. Ökar blodcirkulationen. Ger i vissa fall huvudvärk. Ingen effekt hos yngre personer, men hos vissa äldre personer och rökare. Ginkgo biloba och blodförtunnande medicin är inte lämpliga ihop.
Chi San - ca pris: 125 konor, 300 ml Rysk rot vitaliserar prostatan. Rosenrot ökar blodgenom-strömningen till det manliga könsorganet och förbättrar fysisk och psykisk prestation.
Pulsatilla - ca pris: 70 kronor, 20 gram När sinande lust beror på mentala blockeringar. Används vid oro, nedstämdhet och nervositet. Gjort på backsippa.
Membrasin - ca pris: 269 kronor, 60 tabletter För slidans känsliga och ömtåliga slemhinnor. Innehåller extrakt från havtornsbär.
Cimicifuga - ca pris: 70 kronor, 20 gram Hjälper mot inflammationer och smärta. Mentalt uppiggande effekt. Har bäst effekt om de väljs i samråd med en homeopat.
Efamol - ca pris: 189 kronor, 60 kapslar Bra mot torra slemhinnor och minskar PMS-besvär.

Notera:
Fantisera - Ta gärna på dig själv, mycket, ofta, hela tiden. I drömmarna, i badet, när du kollar film, överallt. Fantisera, fantisera om människor du gillar, människor du ogillar, människor du känner, människor du inte känner. Fantisera hela tiden, ofta, om allt, till allt. Fantasin är nyckeln till att känna sexuell spänning.KNIP, knip musklerna i nedre regionen, dvs  bäckenbotten. Det gör tjejer våta snabbare, upptända snabbare och ger mer sexlust. Le. Glädje, positivt tänkande får dig mer lycklig. Lyckligt sex vill man ha. Älska dig själv. Le din kropp uppmärksamhet. Ta på dig själv. Tyck att du är sexig. Förstå att många andra tycker också att du är sexig. Skäms inte, dölj dig inte, visa upp dig!

Slutligen - Vad beror bristande lust på ?
Många tjejer upplever eventuellt att de har bristande sexuell lust. Man tycker helt enkelt att man inte är kåt tillräckligt ofta. Kanske är man ihop med en kille som vill ha sex mycket oftare än vad man själv vill, eller så tycker man att alla andra tjej- och killkompisar tänker på och vill ha sex mycket oftare än man själv. Att inte kunna få orgasm, så kallad anorgasmi, är också väldigt vanligt. Många tjejer som upplever att de inte har tillräckligt med lust är i själva verket helt friska och normala. Hur ofta man är upptänd är väldigt individuellt och att man i en parrelation vill ha sex olika ofta är snarare regel än undantag.

Bra dejting söksida hittar du här:

http://datingsajter.com/


Tjejer gillar konstiga och nördiga killar
Hur kan killen bli bättre i sängen?
Dating (dejting) tips 
Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar
Säg nej och bli lyckligare
100 tips som ökar sexlusten 
Dejtingtips för en lyckad träff
Kärleken finns på nätet  
44 udda, konstiga tankar om killar, som tjejer inte kan sluta att tänka på. 
Vad killar oftast gillar hos tjejer !
Hur vet man om killen gillar mig 
Snälla saker att säga varandra
Udda, ovanliga saker som väcker heta känslor 
Myter om vad kvinnor vill ha........
Vi har mindre sex och man tror sig veta varför 

Inga kommentarer:

Vem tittar in !