måndag 18 februari 2013

Inte bara ett udda liv, utan ha ett roligare liv

Hitta på lite roliga, udda saker i ditt liv - gör nåt vettigt av din lediga tid, så kallad fritid.

Flumes! 3

Var hittar man tips för ett roligare liv. Jo här ! Förslagen nedan kan vem som helst ha råd att göra och utföra. Det ska inte behövas en triss eller lotto vinst för att ha lite extra kul i tillvaron. Alltså kolla tipsen nedan och börja forska i de olika uppslagen och förslagen, för vissa förslag passar kanske inte alla, men en del tips kanske förändrar ditt liv för evigt - vem vet?

Förslag 1 • Fest helg. Bjud in alla dina vänner och fixa eller hyr ett större hus eller hyr ett stort party tält och fixa en fest som dina vänner aldrig skådat. Tala om på inbjudningskorten att det blir knytkalas och att alla tar med sig något trevligt i matväg. Festen kan även innefatta skogspromenader trädgårds fotboll, badminton etc. Låt fantasin flöda.

Förslag 2 • Prova ny, exotisk mat. Kolla på nätet efter nya och kanske lite udda recept på och fixa till något som du /ni aldrig har ätit förut. Bjud in vänner och bekanta för att vara med och avnjuta måltiden.

Förslag 3 • Sjunger du hellre än bra? Gå med en lokal sångkör. Bra är förstås om man kan hålla tonen och gillar att sjunga med andra människor. Det är fantastiskt roligt att sjunga med en grupp sjungande, glada människor. I de flesta städer eller samhällen finns det körer - kolla på nätet för att hitta rätt.

Förslag 4 • Upplev tyngdlöshet Ja, det går faktiskt att uppleva. Ett företag i USA "Zero G" ordnar flygturer där du kan uppleva tyngdlöshet. Men hur fungerar det egentligen kan man ju undra? Och svaret på denna fråga är både av det enklare slaget och av det tuffare slaget - man flyger i företagets specialbyggda Boeing 727 vars namn är G Force One (fyndigt) och detta plan flyger i så kallade parabelbanor som om man lämna den tekniska biten där hän - gör dig tyngdlös i sammanlagt 7 minuter för en kostnad av ca 5000 $. Det kan bli upp till 15 svängar tills flygturen är över. www.gozerog.com 

Förslag 5. Flyg till USA och frossa i världens största hamburgare. Bruce Springsteen och NHL laget New Jersey Devils är kända namn i den Amerikanska, nordöstra delstaten New Jersey. Monstret man kan beställa väger 22,5 kg och kallas för Mt.Olympus, den serveras på restaurangen Clinton Station Diner 24 timmar om dygnet och alla veckans dagar. Har man begåvningen och förmågan att äta upp den på mindre än tre timmar med sina eventuella vänner får man den dessutom gratis. Mm - Mumma! Lycka till !
 www.clintonstationdiner.com

FLER RSS TIPS NEDAN ! Bara att klicka på länken och läsa vidare.

Inga kommentarer:

Vem tittar in !