fredag 19 oktober 2012

Fula - udda telefoner

Udda, fula, hemska telefoner - hur många av oss har väl inte undrat över vilka konstiga telefoner vissa företag har försökt att få oss att köpa ! Och vad är det med dagens mobiltelefoner egentligen ?

 
Mm...Smaskigt. Nu blev jag sugen på ett litet mellanmål

 
Högklackat ska det vara om man inte ska ut på en tränings runda förstås


Läpptelefon - coolt för varje hem.
 

Hamburgare telefon - akta tänderna bara så slipper du gå till tandläkaren.

 
Smörgåsdax - Bara undvik att äta av sladden så ska det nog gå bra !
 

gun-cell-phone-built-in

 Nog verkar detta konceptet något underligt - men är faktiskt inte nån dålig idé. Eller är det? Ingen vill väl bli en nästa Diallo, men om det skulle bli så är detta kanske bästa sättet. Tänk att när tröttheten gör sig gällande och du måste svara i din pistol mobbe. För din säkerhet så är det definitivt viktigare att svara din mobil än att rikta pistolen mot någon oskyldig människa.Gjord av "Cellfoam" Mm... Ja det heter så ! Dessa banan mobiltelefoner antyder eller innebär att den japanska banan - trenden sprider sig.
 Guinness World Records intygar denna GoldVish telefonen är den dyraste i världen-1 miljoner euro eller cirka $ 1.450.000. Denna udda-formade enhet är tillverkad av 18-karats vitt guld och har 1.800 diamanter, totalt 120 karat. En rysk affärsman köpte en "Le Million" till sin hustru (2011) mässan för lyxvaror i Cannes, Frankrike. GoldVish har gott om dyra telefoner i sitt sortiment, bland annat modeller med förgyllning och diamant-prydda modeller.Somliga vill ha det nyaste och modernaste beträffande mobiltelefoner. Detta exempel visar hur
man kan få ett samtal att förbli privat oberoende om man är mitt i staden eller på tåget eller i bilen.Ipad / Iphone - dockningsstation i retro-stil kan säkert tyckas vara en kul grej. Här visas en typ som påminner om en gammal bakelit telefon som är hand gjord och finns i olika färger.

health-phone.jpg 
Riktigt ful telefon men unik på sitt sätt - ser ut att vara ritad av någon med dåliga ögon eller rent av fullständigt blind person. Den har en kemisk näsa så att man ska kunna avgöra om olika livsmedel fortfarande är ätbara och inte är beredda för avfallshinken.
 
Och så - en till ! Kassaapparat i miniatyr. Vilken hit det blev. Blackberry heter märket och blev faktiskt ganska populär i USA. Vem hade väl trott detta när man såg den för första gången.
 

Inga kommentarer:

Vem tittar in !