lördag 13 oktober 2012

Udda saker att göra tillsammans

Udda saker att göra tillsammans - när tristessen gör sig påmind !

732192

En rolig grej är att ta sig till krogen tillsammans, hitta några andra och börja småprata. Från början ska man uppträda helt normala men under konversationen gång är det dax att dra på ordentligt påhittade historier och få utlopp för uppgjorda galenskaper för att se ur omgivningen reagerar. Exempelvis mannen / killen (mitt i konversationen) börja sniffa på din damen / kvinnan mer än det vanliga och intensivt. Eller så kan någon av er riktigt synliga spasmet eller tics anfall och för att få det hela att verka ännu mer autentiskt, nämner ni att medicinen ni skulle haft med er fortfarande står på köksbordet, där hemma. Blickarna som man får från höger och vänster är minsta sagt, minnesfulla och ovärderliga.
Rekommenderas att göra i en stad där ni inte bor utan där ni förhoppningsvis ej känns igen, för att slippa att bli kallas för störda i tid och evighet.

Man kan ju också låna en lägenhet av en kompis. Det är vanligare än man tror, pyssla, rå om varandra som man bara kan göra på bortaplan, laga maten tillsammans och bara ha det bra med en massa god mat, förrätt, varmrätt, efterrätt, gott till kaffet - dipp, och annat godis. Hela paketet med andra ord. Skaffa en massa ljus och lite bubbel så att det känns avslappnat och trevlig. Då brukar man kunna öppna sig lite utöver det vanliga och komma varandra riktigt nära också.

Bygg en koja i ett träd. Granar men inte tallar är oftast bra kojträd eftersom de bildar en tät ring runt stammen längst ner. Det är inte bara unga människor som trivs i grankojor. Många djur vilar i granens skydd. Människor på vandring har i alla tider använt grankojor som skydd mot regn och kyla. Prova själv. Det är mysigt!

Hitta eget pysselmaterial i skogen eller i strandkanten – mystiska, egendomliga, krokiga grenar, vackra stenar i olika färger, snygga kottar, stora som små och lagom stora pinnar som vattnet slipat lena under ett antal år kan användas som råmaterial då man vill börja att pyssla ihop. Varför inte fixa julklapparna med det du har hittat i naturen.

Har ni hund / hundar så finns lite roliga saker att aktivera vovvarna med och samtidigt får husse och matte lite extra motion.
Sök = lägger ut godis han ska leta efter, både inne och ute.
Toarulle = Tar en toarulle och lägger godis i. Han älskar det men får ut godiset jättesnabbt.
Äggkartong = Tar en äggkartong och lägger godis i.
Kurragömma = Vi kör kurragömma både inne och ute, han är fasligt "mamma-sjuk" så han kommer som ett skott och brukar hitta mig rätt fort.
Godis + "matlåda" = Tar godis och lägger på golvet och lägger en liten "matlåda" i plast över och så får han lista ut hur han ska komma åt det.Eller ! 
 • Fika - Baka - Laga någon god mat - Sortera/sätta in kort (i ett fotoalbum) - Gå ut och gå - Gå på bio
 •  Strosa på stan bygga koja och mysa tillsammans  - Bowla - Spela biljard - bada - spela spel - gå till en lekpark
 • Gå ut i naturen och grilla/fika - Lägga pussel - Lyssna igenom gamla skivor - Dricka te tillsammans och prata strunt - Lösa ett problem tillsammans, tex nån kontroversiell vetenskaplig fråga - Bjuda över kompisar eller hälsa på någon - Gå på museum
 • Planera en fest eller en resa - Utflykt med cykel eller bi
 • Bada i badkar med levande ljus! - Spela spel, nått pyssel inför jul, hitta nått att drömma och planera om, tex en resa i framtiden så kan ni läsa en massa om det och längta och bli inspirerade
 • Pussas, kramas, massage, bubbelbad, promenad, lösa korsord, läsa högt ihop, spela kort, städa bilen, tvätta bilen, äventyrsbad.
 • En picknick under köksbordet när det regnar ute. Lägg en filt ovanpå bordet så blir det som en koja - mysigt värre !
 • Rensa ordentligt garderoben eller huset - måla om i huset - kreera (lera, rita, sticka, knyppling, sticka, vävning) - spela tv-spel mot varandra - spela tennis/badminton - bygga ett dockhus i kartong till Oliver¨- hyra en bra och ny film
 • Intimitets övning: Om din kille sitter i skräddarställning och sedan sätter du dig grensle över honom, anu mear jag helt och fullt påklädda, detta är absolut ingen direkt, sexuell grej, efter detta så håller ni i varandras händer, tittar alvarligt och strängt i varandras ögon, se till att göra detta hela tiden och försök att andas in varandras luft. Det låter eventuellt lite mysko, kanske, men en enormt cool grej för att komma varandra riktigt nära och öppna upp sig för varandra ! 
 • Ha en överraskningsdag, turas om att "respektive" ha en dag i veckan då man överraskar den andra, med exempelvis en picknick, kanske fixa en barnvakt, köpt en fin present o.s.v.
  Kika i den lokala tidningen (eller nätet) efter roliga evenemang i närheten där du bor, till exempel: konserter, frilufts aktiviteter, tipspromenader i närheten, loppisar, idrottsevenemang mm
 • Lyssna igenom gamla vinyl skivor - Dricka gott och ovanligt te tillsammans och prata lite strunt om ingenting eller med substans - Lös några problem tillsammans, tex nån kontroversiell vetenskaplig, invecklad fråga - Bjud över kompisar som inte varit på besök på länge eller hälsa på någon som är intresserad - Gå på ett museum - Planera en ny trevlig fest eller en resa som man tänka sig att evuntuellt spara till - Åka på en lagom lång utflykt med cykel eller bil 
 • Fixa lite spa tillsammans, pyssla om varandra för en stund för en gångs skull.(ex. massage, fotbad, oljebad mm.) - Se en rolig komedi, skratta öppen hjärtligt tillsammans - Promenad riktigt lång skogs promenad. Plocka bär eller svamp xxxxx eller bara gå hand i hand, eller gå på en picknick - Planera hemmet tillsammans, hur man vill det ska se finare ut med inredning osv. - Läsa något intressant tillsammans, turas om att läsa för varann, det är mysigt. Gärna kärleksdikter eller en fin bok om kärlek. - Spela kort och mysa under en filt samtidigt
 • Lyssna på musik och sjung med tillsammans-gör egna stämmor och lev ut som om ni vore med på en konsert. Blir ofta mycket skratt på köpet. - Dansa hemma. Ta på er finkläder, dämpa belysningen och sätt på er favoritmusik - Måla och pyssla tillsammans. Gör något fint till hemmet eller bara koppla av och var kreativa och lev här och nu.
 • Lär känna varandra mer. Titta på gamla foton från barndomen och berätta för varandra.
 • Tävla i att segla barkbåtar i en bäck - Skriv en insändare i nåt ämne som engagerar er bägge
 • Bygga och flyga en drake - fotografera olika saker inomhus och utomhus och lägg upp ett fotoalbum internt på datorn eller på internet (ex: facebook) 
Tjejer gillar konstiga och nördiga killar
Hur kan killen bli bättre i sängen - Frågesport !
Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar
Säg nej och bli lyckligare
Dating (dejting) tips 
100 tips som ökar sexlusten 
Dejtingtips för en lyckad träff
Kärleken finns på nätet  
44 udda, konstiga tankar om killar, som tjejer inte kan sluta att tänka på. 
Vad killar oftast gillar hos tjejer !
Hur vet man om killen gillar mig 
Snälla saker att säga varandra
Udda, ovanliga saker som väcker heta känslor 
Myter om vad kvinnor vill ha........
Vi har mindre sex och man tror sig veta varför 

Inga kommentarer:

Vem tittar in !