tisdag 10 juli 2012

Var kan man hitta ovanliga, färgglada, lite udda kläder

Var kan man hitta ovanliga, färgglada, lite udda, unika kläder ?
Här får lite hjälp med att hitta e-butiker eller internetsidor som har annorlunda, roliga kläder. Eftersom min udda - fakta (blogg) sida poppar upp lite var stans och har blivit otroligt poppis på bara några månader så är det inte mer än min plikt att ge er denna service som så många har bett mig om. (Kläder med det lilla extra är ju alltid roligt att få nys om....Eller hur ?)

Sida som verkligen kan rekommenderas.....se nedan ! Klicka på bilderna för länk !

Butchers Apprentice Pants - AS125    Approaching Star Pants - AS122     Death By Cake Dress - AS204  Shortcut Dress - AS205 Jail-time Story Jacket - AS501

Alla viktiga detaljer som du behöver veta när du handlar kläder på nätet (ONLINE)
Många har förstått hur lönsamt det kan vara att shoppa sina kläder online: större utbud, priserna är lägre och man kan titta hur länge som helst i lugn och ro - ögonshoppa, så att säga. Men många känner sig osäkra inför ett köp på nätet (ONLINE) så det är bra att få lite tips innan man loggar in på någon e-butik eller shopsite - så ! här kommer lite snabbtips !
Se längre ner - efter hand !

Lång Figurnära Klänning
Sexig lång figurnära klänning i mjuk sömlös svart mikrofiber. Denna klänningen är axelbandslös och har ett läckert öppet ribb mönster i fronten, ryggen och längs båda sidorna. Denna klänningen går inte obemärkt då den är mer avslöjande än en normal klänning men den har ändå ett sexiga & glamorös look.


  rocktheboat.se/

INFO - RUTA ! Har ingen anknytning med övriga artikeln eller länkar att göra...
Vackra kläder påverkar oss med farliga kemikalier

Nu för tiden används 40 procent - mer / fler kläder och textilier än för ca 10 år sedan och kemikalier tillsätts för allt fler ändamål. De används både inom odling och tillverkning samt för att ändra färg och form hos materialet. Kemikalier används som mjukgörare i tröjtryck, för att ge ”luktfria” kläder och för att göra kläder smuts- och vattenavvisande. Dessa ämnen frigörs sedan när vi använder och tvättar plagget och sprids vidare i vår natur. Farliga Kemikalier finns i de flesta produkter var vi än köper kläder och undersöker vi oss kroppslig lär man hitta hundratals olika kemikalier som inte finns på kroppen naturligt.

helenasunderklader.se/




 By Malene Birger - Marikke Pullover      John Zack - Floral Bodycone Dress    Elise Ryan - Diana Printed Dress 




INFO - RUTA !
Har ingen anknytning med övriga artikeln eller länkar att göra...
Stor del av - lagstiftningen för kemikalier i kläder inom EU är idag gemensam genom en så kallad förordning som kallas Reach, men den omfattar tyvärr bara tillverkning, användning och import av kemikalier i kläder inom EU. Lagstiftning för importerade kläder och textilier lyser tyvärr med sin frånvaro - än så länge. Detta betyder att kläd- och textilindustrin kan importera och sälja varor inom EU även om de innehåller kemikalier som inte är tillåtna enligt Reach, vilket verkar vara fallet i undersökningar av kläder som säljs i affärerna idag.

Svensexa - Tattoo Sleeves: Var cool precis när det passar dig!                 Möhippa - National Suit: Visa vilket lag du håller på!            Möhippa - Colour Suit: När grönt inte duger!   När grönt inte duger......

Som vanligt så ger jag lite tips om bra, besöksvänliga länkar också ! 

shock.se
Shock Store affärsidé är att med kärlek, passion och kunskap om alternativt mode erbjuda våra kunder det bästa sortimentet, produkterna och servicen i branschen.Genom att ha personal som brinner för vårt mode och företag är det självklart att vi alla strävar efter att bli ett ännu bättre val för våra kunder. För att leva upp till detta måste vi: Vara passionerade i allt vi gör. Handplocka det bästa sortimentet från marknadens alla leverantörer. Ha personal som har erfarenhet, är en del av och identifierar sig med vårt mode. Vara delaktiga och stödjande mot de subkulturer och värld vi är en del av. Våga ha kunder som ställer höga krav. Alltid veta att vårt bolags öde ligger i hur nöjda våra kunder är med oss.Vårt mål är att vara det självklara valet för dig när du handlar dina rock, punk och alternativa kläder, skor och accessoarer!
Exempel nedan !

Skirt Monstergirls        IO9301P Skirt Mini Bracelet  Skirt Flocked Skull Ornament   Skirt Diva Taffeta


korsetten.se
Korsetten.se drivs av företaget Webmania AB och vi har varit verksamma på Internet sedan 2001. Korsetten.se har funnits online sedan våren 2005. Vi har som mål att erbjuda våra kunder de sexigaste, snyggaste och mest romantiska korsetter och underkläder du kan hitta på marknaden. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya underkläder, korsetter och förbättra sortimentet. Korsetten.se är även grossist av underkläder och korsetter för följande märken: Chilirose - Obsessive - Livco Corsetti
 - Passion  Exempel nedan !

Långt linne med motiv      Axelbandslös klänning med blommönster     Sensuell klänning   Midjekorsett Döskalle

fixastilen.nu
Välkommen till FixaStilen - Vintage Second hand Mode Nätbutiken för dig som gillar att handla vintage kläder och väl utvalda second hand kläder. Här hittar du vintage klänningar, kjolar, blusar, skor, väskor och annat som är bra att ha för att fixa stilen. Vi har också ny design i vintage tyg. Det finns många fördelar med att köpa vintage kläder, second hand kläder och produkter som är tillverkade av vintage tyger. Du får kläder, skor, väskor och accessoarer som känns unika och personliga till ett bra pris samtidigt som det är miljövänligt. Exempel nedan !

      AnniFrid byxdress fram1      Barbro     

aspentree.se
Vi måste hjälpas åt och tillsammans tillvarata jordens resurser. AspenTree erbjuder ekologiska kläder av bland annat bomull, bambu och hampa. Genom att bära ekologiska kläder värnar du om din hälsa och miljö utan att göra avkall på kvalitet och känsla. Genom att bära kläder av Bambu och Hampa bidrar man till att tillvarata alla jordens resurser.

villami.se
Ajlajks kollektion består av väl utvalda modeller med influenser från Indiska bakgator och kryddiga färger med trendiga kläder för alla åldrar. Kollektionen är en kombination av sköna material och modeller till bra priser.

bubbleroom.se
Bubbleroom har gått från den lilla exklusiva nätshoppen till en av Skandinaviens största Onlinebutiker med ca 600 nöjda kunder varje dag. Vi arbetar nu intensivt med att göra vårat sortiment ännu bättre, vår sajt ännu mer lättnavigerad och vår tidning ännu roligare.
Vi har kontor i Stockholm och i Borås. Vårat lager är i Borås och därifrån skickas alla varor varje dag kl 15:00

När du köper underkläder på nätet (Online) - Bör du ta del av detta !
Kontrollera vad köpvillkoren säger innan du köper underkläder på Nätet. Vissa saker, såsom trosor, får inte retuneras. Det är något man bör se upp med och väga in i priset eftersom man oftast får prova innan köp i en vanlig butik som finns i en vanlig stad.

Många damer / kvinnor har problem eller riktigt svårt att handla underkläder på Internet. Kanske känner du igen dig och brukar vanligtvis prova 30 olika BH:ar innan du hittar en som passar (cola ner, inte nåt ovanligt alls)? Eller måste du sy om alla dina trosor tills de passar (japp, min mamma kan sälla sig till den skaran)? Då kanske det är bäst att begränsa sig till att köpa negligéer, chemiser, underklänningar och annat som sitter lite lösare.

Du kjan räkna med att underkläder på nätet kan finnas i alla prisklasser. Kanske 40 kronor på en auktionssajt till uppåt (inte ovanligt) flera hundra på sidor som tycker att kvalitet måste kosta mycket. Presenten man tycker är jätte fin kanske har brister,  men som sagt, kontrollera gärna köpvillkoren i den butiken som du väljer som favorit.

Det finns olika underkläder – hur vet vi vad som gäller och vad man ska köpa - TIPS !
Ibland är det svårt att förstå de olika begreppen om vad som egentligen ska kallas för underkläder. När man köper underkläder på nätet vill man förstås gärna kunna söka efter det man vill ha och då gäller det att känna till begreppen. Här nedan följer lite information som kan vara nyttigt att känna till.

Trosor:
Taitrosa – Trosa som är smal och V-formad framtill men täcker bra baktill.
Tangatrosa – Trosor som är smala i sidorna.
G-string – Stringtrosa med solitt tygstycke baktill där stringen tar slut.
V-string – Stringtrosa där stringen och banden runt midjan formar ett öppet V.
Boxertrosa – Shortsaktiga trosor som går ner lite på benen.
Hipstertrosa – Trosa med låg midja.

BH:
Balconette-BH - BH som är bred runt ryggen och ger stadga underifrån. Fungerar ofta utan axelband.
Halterneck-BH - BH med axelband som knyts ihop bakom nacken.
T-shirt-BH - Har diskreta sömmar för att inte synas under tajta tröjor.
Push-up-BH - Byglar och vaddering som lyfter bysten underifrån. 

Underkläder som är figurformade:
Bustier - Ett korsettliknande plagg som inte snöras ihop.
Body - Kallas även teddy. Ett baddräktsliknande underklädesplagg som gör att veck undviks under t.ex. tunna klänningar. Kan även ha en figurformande uppgifKorsett - Ett underklädesplagg som har kupor och en underdel med skenor. Har till uppgift att forma kroppen.
Underbust - En sorts gördelliknande midjeformare som drar ihop midjan och därigenom lyfter brösten. 

Nattplagg:
Chemise - Underklänning eller nattplagg, ofta tunt, som går till låret.
Babydoll - Ett sorts nattlinne som går till midjan eller stussen.
Negligé - Ett löst sittande nattlinneliknande plagg.

Övrigt:
Strumpebandshållare - Ett sorts bälte med nedhängande band med hyskor som har till uppgift att hålla uppe stay-ups.

Och så fler länkar förstås!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ville bara berömma din fina och finurliga Blogg, och det verkar som att du har hittad en ovanlig, udda form som de flesta andra bloggar inte har hittat.
Jobba på så återvänder jag allt ibland. / Sofia

Anonym sa...

Mycket informativ sida du har. Har nu lagt till din sida på favorit delen, hos mig. Kram Maria - Du kanske vet vem

Vem tittar in !