tisdag 19 juni 2012

Udda länklista - Få saker gratis - tjäna pengar Online

Äntligen en bra, lite udda länklista - Få saker gratis och hur man enkelt tjänar pengar på Internet.
OBS ! Läs med den insikten att allt som du får ta del av i dessa länkar inte passar dig. Värdera informationen och ge dig inte in i något - om det känslomässigt känns fel. 

AnnonsPengar.se Information och inspiration för dig som vill tjäna pengar på nätet.
Att tjäna pengar på nätet är något som många funderar på och drömmer om. Det kräver vanligtvis en del jobb men kan vara både roligt och rejält lönsamt samtidigt som risken är låg. Har man fått igång sin verksamhet kommer pengarna att ticka in dygnet runt, året om. Det är faktiskt inte alls svårt att komma igång och börja tjäna pengar på nätet. Vi har skapat en guide för att både hjälpa till och inspirera alla som vill börja tjäna pengar på webben. 

Dum Snål.se/ Dumsnål.se startades under 2009 i syfte att erbjuda dig som besökare ett kvalitativt urval av rabattkoder och kampanjer. 
Vi gör jobbet åt dig - med leverans av hundratals erbjudanden varje vecka! Dessutom erbjuder vi på ett flertal sätt för dig som företagare att marknadsföra sig och presentera dina produkter/tjänster på ett tilltalande sätt för våra besökare på Dumsnål. 

CashTeam Sweden Lär dig tjäna extra på internet, starta eget företag eller bara ett extraknäck.  
Tjäna pengar på en av världens snabbast växande marknader - arbeta hemifrån - via mail och mobilen - i hela norden! 

Din Rabattkod .se Hitta dina kampanjer och rabatt koder på Din Rabattkod .se.Sidan för dig som shoppar på nätet.
Söker du en rabattkod? Hitta dina kampanjer och rabattkoder här. DinRabattkod växer! Nu har vi rabattkoder till över 500 nätbutiker. Handla smart, sök din butik och hämta en rabattkod du med.

ePengar.se Lär dig tjäna pengar vart som helst ifrån med högre lön och mindre arbetsinsats än du gör på ditt nuvarande jobb. Här lär du dig mer om Internetmarknadsföring och hur det fungerar att sköta sin Internetbusiness från olika platser i världen.
Hur Du Enkelt Kan Tjäna Pengar På Internet Var Som Helst Ifrån. Här nedan har jag listat några fördelar med Internetmarknadsföring jämfört med de flesta traditionella marknadsföringsmetoder.

Extrainkomster.net Lär dig tjäna pengar på ett riktigt sätt  med hjälp av internet. 
Tjäna pengar på Internet - Hört talas om det förut? Alltför många människor avfärdar den här möjligheten i tron om att det skulle vara alltför slitsamt eller kanske till och med en omöjlighet. Det är både rätt och fel, för de som aldrig ger den här möjligheten en chans är det en omöjlighet och för de som ger sig på att lyckas är det slitsamt men fullt möjligt.


Företag - Hemsida Använd företagets hemsida effektivare. Målet med denna resurs är att hjälpa små och medelstora företag använda sin hemsida och internet på ett etiskt och effektivt sätt.

Tips om driva och köpa hemsida - Tips om marknadsföring på internet - Tips om teknik / webblösningar. Det finns gott om resurser på nätet för dig som vill veta mer om hemsidor och att marknadsföra ditt företags hemsida.

Ge mig rabatt En samlingsplats där besökarna själva delar med sig av sina rabattkoder för svenska webbutiker.
Hitta din rabattkod till din favoritbutik Rabatta.se är ensida som fokuserar på att samla rabattkoder / kampanjkoder för att kunna handla billigare på svenska e-handelsbutiker/webbutiker.

Gratis Gamecard Samla smidiga poäng och få gratis gamecard eller refillkorttill World of Warcraft.

Vill du också spela World of Warcraft gratis? Eller kanske fylla på din mobiltelefon gratis? Då har du hittat helt rätt. Här kan du samla poäng genom våra erbjudanden. Är du riktigt flitig så kan du spela World of Warcraft helt gratis flera år framöver. Det enda du behöver göra är att ta del av våra erbjudanden.

Gratis.se Beställ gratis varuprover, tidskrifter, böcker och mycket mera.
Gratis.se blev grundlagt av Jacob Mogensen 1999 och har sedan dess vuxit snabbt. I dag har Gratis-Ting.dk ca. 55.000 besökande om dagen och talet ökar hela tiden.Gratis-Ting.dk ägs av firman HiT Media Aps. Firman grundlades av Jacob Mogensen 2001, och i dag har HiT Media ett antal olika medier i Danmark och Sverige förutom Gratis-ting.se 

GratisBio GratisBio är ett kul, intressant koncept där alla kan få poäng när de handlar på nätet eller när de registrerar sig gratis på olika sajter. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter.
Ta del av nya och heta erbjudanden, få gratis varuprover och du betalar oftast bara portot och expeditionsavgiften. Alla medlemmar på Gratis bio är automatiskt och helt kostnadsfritt med i våra tävlingar och har chansen att vinna fina priser. 

GratisGuiden En bra webguide till olika gratis saker. Gratis CD-skivor, epost, hemsidor, varuprover, kataloger mm mm. 
Missa inte den ultimata sommartävlingen! Var med i tävlingen om: Systemkamera, Cyklar från Crescent och valfri semesterresa. Svara endast på några frågor och du är med i tävlingen. Dessutom får alla som deltar 3 stycken sommarpresenter.

Gratis saker Information om typiskt, intressanta gratis saker på nätet, bl.a. annonssajter, antivirus, brandväggar, biståndssajter för klick-donationer, gratulationskort, kartor och skrivbordsunderlägg.
Vi lovar att hjälpa dig finna allt som är gratis på nätet. Så glöm inte att bokmärka oss! De populäraste gratis sakerna just nu!

Gratissidan Hos oss hittar du väl utvalda länkar till gratissaker, erbjudanden, tävlingar, webbutveckling, shopping, varuprover och andra trevliga tjänster som är gratis på nätet.
Att 'gratis är gott', är ju ett allmänt känt begrepp...! Här på Gratissidan har vi samlat länkar, till en stor mängd sidor, med de bästa gratiserbjudandena på nätet. Håll till godo! 

Länkar och information om ekonomi Bra och intressant läsning om ekonomi, följ länkarna på sajten för att hitta bra information i olika artiklar.
Välkommen till VisaPengar.se som följer dig genom ekonomin på Internet! Denna webbplatsen berättar allt om ekonomi som hur du kan tjäna pengar, låna pengar, investera pengar samt en massa annat som kan vara intressant att veta.

Merdeg.se Hjälper dig att öka inkomsten och få mer deg i plånboken. Kompletta, ingående guider om hur du börjar tjäna pengar på nätet redan nu! Informationen är helt gratis.
Tjäna pengar på nätet! Idag går det att tjäna pengar på flera olika sätt med hjälp av internet, vissa av dessa är bra, och de andra mindre bra. På merdeg.se kommer du att hitta de enklaste och bästa tipsen, och allt helt gratis. Vi kommer även att tipsa dig om olika sidor där du kan spara, låna och vinna pengar! Ett förhållandevis enkelt sätt att vinna pengar på nätet är ju att spela online poker!
 
Min-ekonomi.se Vi ger dig fina, nyttiga tips om hur du kan få ihop till det lilla extra genom att tjäna pengar på nätet eller låna pengar riktigt billigt.
Här kommer du att hitta information om hur man Tjänar pengar, Lånar pengar, Sparar pengar samt sist men inte minst Spendera pengar. Och det är det vi alla vill. Att ha tillräckligt med pengar för att kunna unna sig det där lilla extra. Något som tål att tänka på när det gäller pengar är att man kan om man vill. Lägger Ni bara ner tillräckligt med tid på er hobby, extra jobb så kommer ni att kunna nå era ekonomiska mål.

pengar.webb.se Tjäna pengar lätt på internet. Denna webbsida är tänkt att behandla det mesta som har att göra med att tjäna pengar på internet.
- främst med inriktning på affiliateprogram (dvs ett sätt att tjäna pengar på sin hemsida). Det behövs inga förkunskaper och allting som behandlas här är gratistjänster, så det finns alltså ingenting att förlora! På sidan hittar du även tips för att få mer besökare och öka trafiken till sin webbsida, gratisprylar och erbjudanden mm.

Sparalistan Enkla, finurliga och bra tips på hur du kan spara pengar eller tjäna pengar. Gratis SMS, Billiga DVD'er, flyg billigt, billig el, tjäna på hemsidan och dessutom mycket mer. 
Välkommen till Sparalistan! Här hittar du några enkla tips på hur du kan spara och tjäna pengar. Det blir många tusen om du räknar ihop allt. Lycka till!

Svenska Pengar Den här webbsidan listar flera olika inkomst alternativ som fungerar på nätet. De är beprövade så att de verkligen fungerar för dig som användare.
Intresserad av att tjäna pengar? På denna hemsidan så listas det flera olika inkomstkällor som man man kan använda för att tjäna pengar från Internet. De är beprövade så att de verkligen fungerar innan du som användare får ta del av dem. Så är du redo att börja tjäna extra pengar via Internet redan idag?

Tjäna pengar En bra, personlig webbsida där man lär sig några knep om hur man tjänar pengar på internet. Alla konstiga, udda, hemliga och kända knepen är samlade på samma ställe. Allt för att du skall kunna bli rikare fortare och snabbt.
Hur kan jag tjäna pengar på att skriva en blogg? Vem som helst kan skriva på en blogg och börja tjäna pengar så det stinker om det! Allt du behöver egentligen är en dator med tillgång till internet och så ett OK textbehandlingsprogram. Oavsett om du vill lämna ditt tråkiga dagtidsjobb för att bli egenföretagare eller om du är en hemmafru. 

Tjäna pengar genom din dator Vi ger information om hur man på ett trevligt sätt tjänar pengar på nätet. Många - Tips och råd om finurliga, intressanta metoder och system, allt för att du som prenumerant ska trivas hos oss.
Visste du att det går att tjäna bra med pengar på Internet? Det enda som behövs är en dator med Internet uppkoppling, sen är det bara att följa informationen som du får av oss på MarketShark! Vi har idag över 10 450 prenumeranter i hela Sverige som tjänar pengar. Och detta enbart genom att följa våra råd, det kan du också göra! Genom att läsa vårt nyhetsbrev via din e-postadress om olika inkomstmöjligheter på nätet så kan du också skaffa en inkomst från Internet! Börja redan idag genom att skriva in dig under kostnadsfritt, du har inget att förlora! 

Rabatter och kampanjer på nätet Kort och gott, vi strävar efter tydliga, högkvalitativa och aktuella erbjudanden på Rabattolog. Finns det något vi kan göra bättre? Då tycker vi att du ska meddela oss vad vi kan göra bättre. 
Vi anser att det är viktigt att erbjudanden presenteras på ett tydligt och överskådligt sätt, så att du som besökare snabbt hittar det du letar efter. Du ska inte behöva leta i evigheter för att hitta det du letar efter.

Tjäna Pengar På Internet Tips om hur man smidigt kan jobba från hemmet. Här beskrivs bra extraknäck och hur man tjänar pengar på nätet.
Det går att tjäna pengar på nätet - Internet - det finns faktiskt flera sätt till extraknäck. Det gäller dock att se upp, för det finns även rena lurendrejerier (minst sagt)!

Tjäna pengar på nätet Denna webbsida kollar in det mesta som har att göra med hur man tjänar en slant pengar på nätet samt spara och investera pengar. Jag skriver bara om saker jag själv testat och kan garantera kvaliteten .
Jag har läst en del artiklar om detta tidigare att man faktiskt kan tjäna ihop till sin semester med hjälp av Blocket och liknande sajter. En normal familj beräknas ha saker för runt 20 – 25 tusen kronor som bara ligger och skräpar. Det är även troligt att andra personer skulle behöva dessa grejer och gärna skulle betala för sakerna. Det första steget är alltså att ta sig i kragen och ta tag i skräpet som ligger på vinden, i källaren eller förrådet om man vill tjäna ihop till en semester.

Tjäna snabba pengar En intressant, läsvärd webbsida där tipsen står som spön i backen och läsning om olika sätt för att tjäna pengar för alla intresserade - out there. Denna webbsida hjälper dig och alla människor runt om i Svedala att få lite nya vinklar och idéer om hur man kan börja tjäna pengar på nätet.
Tjäna snabba pengar. Många människor världen över drömmer om ett liv där dem kan vara helt ekonomiskt oberoende. De flesta lyckas aldrig att nå dit, men det finns faktiskt många som gör det! En del kanske ärver pengar, andra kanske startar ett företag som växer sig stort, några investerar sina sparade pengar i något för att sedan låta dem växa, och ytterligare Affärsmännågra få vinner pengar på lotto.

Vinnpengar.se Spela försiktigt - Vinn ihop lite extraslantar redan till helgen, snabbt och ganska simpelt. Dryga ut månadslönen en aning eller rent av rejält. Välkommen du också !
Det räcker att bara starta google eller se en banner med reklam i din webbläsare så är det första som syns en ny metod som erbjuder att ge dig deras hemlighet att tjäna tusentals kronor om dagen och allt dem ber om är att du köper deras bok. Vi erbjuder dig en metod att vinna massor av pengar genom en väldigt enkel metod som innefattar att spela Roulette på online casinon, men du behöver inte köpa något av oss för att ta del av denna metod. Vi delar helt gratis med oss av vår metod och låter dig ta del av vinsterna genom att använda dig av en enkel och lättförståelig mattematisk metod som ökar oddsen på Roulette. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tips, tack för dessa!

Jag såg att du missat rabattkodssidan Dumsnål.se! Kanske värt att lägga till i samlingen av länkar?

Anonym sa...

Tack för tipset !

Anonym sa...

WoW !
Så in i helsike bra uppgifter att läsa om. Jag råkar förbi din sida utan att nästan inte ha koll på om hur det hela gick till. Men googlar man om nåt lite udda eller märkligt eller konstigt så blir man ju förpassad hit illa kvickt - men det gör inget för din blogg är hur kul som helst. / Cissy

Anonym sa...

Japp ! Den här bloggen är unik i sitt slag. Fortsätt såååå. - Madde

Anonym sa...

Väldigt bra blogg det här. Önskade att jag själv hade fått igång nåt liknande - men nu är det ju för sent. Skit bra / Krister

Anonym sa...

Håller med föregående talare om att detta är en bra blogg! Helt klart intressanta inlägg!

Jag har en ny favorit bland rabattkodssidorna som heter Rabattolog. Platsar den på denna listan tror du?

infogubben sa...

Japp den platsar ! Varsågod ! Hälsningar - Webbansvarig

Anonym sa...

Grym lista och blogg!

Jag stötte på en sida som heter Klappjakten (http://klappjakten.nu/mellandagsrea) när jag började leta mellandagsreor redan nu, kanske kan vara värd att lägga med i listan ovan?

Vem tittar in !