onsdag 23 maj 2012

Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar

Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar och som kan användas som vägledning vid första träffen.

1083263

Vissa killar har en benägenhet att prata hur länge som helst som normalt slutar med att vi tjejer tappar intresse. Ju mer du pratar med oss tjejer desto mer information får vi reda på om din personlighet och denna aspekt av mysterium skulle få oss att snart tappa intresse för dig. Vi tjejer gillar att prata med er killar som är mystiska och är värda att snacka om vardagliga saker med. Ju mer du berättar och pratar desto mer information lämnar du ut från dig själv vilket öppnar dig som en bok. Därför tycker vi att du ska ha korta samtal och att även tystnad är viktigt och ska finnas där som en gyllene regel.

Det sexigaste som finns måste vara att killen har lite skäggstubb. Jag har svårt för killar som är alltför perfekta och ”snygga” om man säger! Jag funderar också på att allting bör inte vara så himla perfekt, utan skjortan får gärna hänga utanför byxorna så där lite slarvigt.. och håret får vara lite till tuffsat och - förstås så får det gärna vara lite lagom skäggstubb också..Så där ! - nu är det min kille som beskrivs här.
 
Några Tips - Bara !
1. Var nöjd med dig själv precis så som du är och försök att bygga upp en angenäm, inre känsla som utstrålar trygghet!
2. Möt tjejen på halva vägen och presentera dig lite slarvigt och mystiskt. Visa att ni kan prata om det mesta. Undersök vad vi (tjejen) är intresserad att prata om, kanske är det vardagliga händelser, ja egentligen vad som helst.
3. Försök att ha trevligt och roligt, skratta ibland! (men kanske inte för högljud). Viktigt är också att hela tiden söka lite ögonkontakt och ett annat knep är att härma tjejens kropp språk lite diskret och försiktigt.
4. Möt och gå lite närmare tjejen allt eftersom, se hur reaktionen blir. Rör hon sig från dig eller möter hon dig på halva vägen. Märker du ett motstånd var lite lugnare en stund och försök lite senare istället. Skräm inte iväg tjejen utan fortsätt att vara lite mystisk och prova gärna återhållsamhet som ett vapen.
5. Uppskattning är vad tjejen vill ha - det kan aldrig sägas för mycket. Var inte för tråkig och inte för snäll eller mesig heller. Visa att du är en hanne, raka rör och inget krusidull.

Så här pratar du med oss tjejer på offentliga platser!
Det kan verka svårare än det egentligen är. Låt inte sinnet och dina sociala vanor stå i vägen. Det existerar bokstavligen hur många som helst olika sätt att närma sig och snacka med oss tjejer. Ett bra sätt att närma oss tjejer är att du låtsas som om du har känt personen i fråga (främlingen) hur många år som helst - alltså känslomässigt.. Gå fram till tjejen så naturligt och avslappnat som du bara kan och börjar med ett is brytande samtal som får oss att vilja höra mer. Det kan var nåt så enkelt som att du påpekar för tjejen om vilket härligt leende hon har eller en kringgående rörelse om att du ber om ursäkt för att du tränger dig på med det som du vill förmedla till henne vid detta tillfälle.

Några förslag på bra samtalsämnen när du kontaktar oss tjejer.
 • Berätta hur du känner när du tittar på oss
 • Ge mig en bra förklaring varför du gick fram till just mig
 • Gissa vilken dialekt eller fråga varifrån vi kommer 
 • Undersök om vi känner oss glada, chockade, skrämda eller busiga o s v)
 • Försök att berätta om vem vi liknar (kanske något positivt eller skämtsamt)
 • Fråga vart vi är på väg eller vad vi har gjort idag, imorgon eller igår
 • Vädret är klassiskt men försök att undvik att prata om vädret  - men märker du att tjejen pratar väder så fortsätt gärna på den banan men bara om det känns naturligt för dig.
 • Säg vad någonting fint om mina kläder eller om mitt hår eller utseende
 • Ge mig en komplimang eller två för hur gullig - go - trevlig - jag är och påverka mig med dina smicker (inte för mycket bara) så att jag blir intresserad av dig ännu mera. Ser du att jag har positiva egenskaper så vill jag ha reda på dessa med en gång. 
Din Första Dejt eller träff – Dessa tips ger dig ett försprång !
Prata minst och låt din dejt prata mer än du, men inte hela tiden.
Lyssna tålmodigt och intresserad - håll fin ögonkontakt men glo inte.

Att inte prata mest, hela tiden och låta snacket växla mellan er betyder mycket för en trevlig första dejt upplevelse.
Resultatet låter inte vänta på sig - Du får reda på ganska mycket om vem som döljer sig bakom fasaden. Många tycker om att prata om sig själva eller att prata mycket överhuvudtaget för att dölja den egna nervositeten - medvetet eller omedvetet. Visa att du är en god lyssnare - och chansen eller risken att göra bort sig totalt minskar om man håller in snacket några millimeter. 

-->

Ställ försiktiga och lite kluriga frågor !
Att ställa roliga och fyndiga frågor är ett bar sätt att få din dejt att lyssna och utveckla dina påståenden och tankar. Försök att fråga intima och rakt på sak frågor om till exempel släktskap, vad heter dina syskon o s v. Detta ger ett förhörsliknande intryck och uppfattas oftast otroligt negativt. Kanske gillar ni samma Tv program eller serie - utveckla detta och forska vidare när du märker respons i detta ämne. Nämn gärna någon skådespelare eller karaktär som du / ni gillar och prata er igenom detta ämne på ett roligt och intressant sätt. Ofta är det spontana saker som dyker upp så att den stela atmosfären försvinner och när det klickar vet man att det finns en chans för en trevlig fortsättning.

Några tips eller förslag på trevliga aktiviteter när man dejtar första ggn !
 1. Undersök hur det är med kultur intresset eller att gå på ett Museum.
 2. Mjuk sport aktivitet som t. ex. minigolf eller bowling
 3. Djurpark, om det finns någon i närheten – naturligt, avslappnande omgivning och miljö. Samtalsämnen står som spön i backen och man får aldrig nog av att prata om alla roliga apor och andra söta djur som finns i parken.
 4. Cirkus eller ett Tivoli ger samma förutsättningar som ovanstående tips.
 5. Klassiskt med en fika på ett av stadens bästa café - men är du lite blyg av dig så rekommenderas en annan aktivitet på första träffen där man inte behöver ha ständig ögonkontakt.
 6. Strandpromenad där fika ingår som avslutning eller omvänt.
 7. Att ha picknick ute i naturen är kanske inte är någon första-gångs-träff aktivitet - men varför inte ?
Går det att avbryta en misslyckad, tråkig dejt !
Detta är en tuff fråga och beror många gånger på vilken miljö man befinner sig i. Promenaden går naturligtvis att avbryta på ett ganska naturligt sätt. Men är man på bio eller restaurang med en trerätters middag blir det genast lite knepigare att avsluta på ett snyggt och artigt sätt. Ett lite gammaldags knep är att redan innan dejten påpeka att du har en tid att passa - helst något banalt som i viket läge som helst går att ändra på om din dejt skulle bli fantastiskt och dra ut på tiden. Men skulle katastrofen drabba dig så har du detta att ta till som en smidig utväg. Ett annat kanske bättre alternativ är att låta en vän ringa till dig vid en viss uppgjord tidpunkt, som en liten säkerhets ventil - Smart !

Vem pröjsar fikat eller biobesöket till exempel ?
Har du det nya generations tänket - så är det ingen som lyfter på ögonbrynet om ni betalar var och en för sig. I vissa fall lever gamla traditioner kvar och detta får då avgöras från fall till fall..

Finns det en gnista eller har det klickat redan nu ?
Märker ni att det klickar mellan er redan nu? Avsluta dejten när det känns som bäst - annars finns risken att det slutar att klicka lika fort som det började. Så när det känns på topp hitta en väg att fortsätta en annan gång, så överlever säkert gnistan tills nästa träff. Så därför bör första träffen inte sluta med att ni går hem till någon av er - för statistiken är förödande på denna punkt - så har detta i minnet innan det bär iväg. Detta gäller även om ni har sex på första träffen - detta kommer med all sannolikhet att avsluta ett fortsatt dejtande (statistiskt sett) men här finns det naturligtvis olika scenarier där detta inte stämmer ett endaste dugg. Men ett risktagande är det alltid om man kör hela paketet med en eller på samma gång - istället för att avvakta något så att man bygger upp en gedigen relation på ett mer behagligt och mjukt sätt. Så ! gör inte som de gulliga aporna i djurparken utan gör det mer på ett mänskligt plan - Lycka till med dejtandet !

Bra dejting söksida hittar du här:

http://datingsajter.com/


Tjejer gillar konstiga och nördiga killar
Hur kan killen bli bättre i sängen - Frågesport !
Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar
Säg nej och bli lyckligare
100 tips som ökar sexlusten 
Dejtingtips för en lyckad träff
Kärleken finns på nätet  
44 udda, konstiga tankar om killar, som tjejer inte kan sluta att tänka på. 
Vad killar oftast gillar hos tjejer !
Hur vet man om killen gillar mig 
Snälla saker att säga varandra
Udda, ovanliga saker som väcker heta känslor 
Myter om vad kvinnor vill ha........
Vi har mindre sex och man tror sig veta varför 

Inga kommentarer:

Vem tittar in !