lördag 21 april 2012

Pengar. pengar, kan skaffas på vanliga eller udda sätt

Pengar, pengar kan skaffas på vanliga eller udda sätt.
Att bli ekonomiskt oberoende är allas vår dröm. 

PASSIVA INKOMSTER
 
Drömmen att bli ekonomiskt oberoende och tjäna stora summor pengar är för många stort och viktigt. Detta kan åstadkommas ganska enkelt via Internet eller vissa föredrar att tjäna pengar oberoende av mediat. Hur som helst så kommer ni här att kunna hitta tips och råd om sådana saker som andra personer har tjänat pengar på.

Det är viktigt att du är uppmärksam på en sak. Med hårt arbete och ett riktat mål kan man åstadkomma vad som helst i livet.

Oavsett hur mycket energi och vilja man har så finns det alltid en begränsning i människors jakt på ett ekonomiskt oberoende, nämligen tiden. Ett dygn har 24 timmar, det vet ju alla och det är den tids cykeln man har på sig för att förverkliga drömmen om ett oberoende ekonomiskt liv på Bahamas. Här gäller det således att planera tiden och ta till vara på de möjligheter som bjuds under varje dag. Människor som lyckas överbrygga lusten av att göra någonting annat och prioritera de mål man satt upp kommer troligtvis också ha större chans att lyckas att nå det ekonomiskt oberoende än de som inte klarar av det. Vågar man säga nej när kompisarna vill ut på fest eller vågar man säga nej när vännen frågar om man inte skall göra den där resan till London och titta på fotboll?

Att försöka tjäna massor av pengar på internet är något många håller på med och många ger upp ganska fort när de ser att det inte fungerar som det var tänkt. Tänk dig alla vi som sitter och klurar på våra olika idéer och sedan går vi en sväng förbi Blocket och undrar varför inte jag / du var först med detta super koncept. Upprepade misslyckande gör förstås att man tappar gnistan och ger upp i förtid - alla försök att bli miljonär går om intet. Känner du igen dig ? Eller är du en av de personer som har lyckats ?

Vad menas med att vara Ekonomisk Oberoende?
Menas med att man inte bekymra sig om pengar, ekonomiskt oberoende behöver inte alltid betyda att man är miljonär utan kan även vara så att man har en sådan stor passiv inkomst som täcker upp kostnaden för varje månad, som man kan leva på.


Varför vill man bli Ekonomiskt Oberoende?
Här är det upp till var och en att motivera sig själv till varför man vill bli ekonomsikt oberoende. Det kan vara allt från att aldrig mer behöva jobba, kunna ägna all sin tid åt sin hobby eller sin familj. Ha möjligheten att göra det man själv vill utan att behöva tänka på pengar.

Har alla möjligheten att bli Ekonomisk Oberoende?
Absolut! Alla kan bli ekonomiskt oberoende bara man bestämmer sig på att bli ekonomiskt oberoende. Vissa kommer att ha det lättare och andra svårare beroende på hur påhittig man är på att hitta nya inkomst källor och hur stark viljan är att lyckas fullt ut. Men slutligen - alla kan bli det.


Slutligen - Hur gör man för att bli Ekonomiskt Oberoende?
Här finns det väldigt mycket som kan göra dig ekonomiskt oberoende, allt beroende på vilken fantasi som finns inbyggd och hur påhittig man är när det gäller att hitta på nya, fyndiga saker eller tjänster som ingen behöver, egentligen,  men som säljer som bara den. Allt från små uppfinningar som förenklar vardagen för oss, som t.ex. en näsring med kapsylöppnare eller kalsonger som aldrig behöver tvättas. Författare är inne just nuså att skriva böcker är lukrativt eller alternativet kallas för e-bok. Skapa små eller stora program som underlättare för datoranvändaren i den vanliga vardagen, listan kan göras lång.
Men det vanligaste man pratar om när man nämner ekonomiskt oberoende är - passiv inkomst.

TIPS ! - E-Böcker
Har du en trevlig idé eller en inbyggd, livlig fantasi, kanske är duktig på vissa yrkesområden eller annan specifik kunskap i nåt nischat ämne som du kan delge oss andra som är lite mera dumma i bollen. Då finns den möjligheten att sätta sig ned och skriva en egen e-bok. Eller har du redan en e-bok som du har liggande i datorn och inte vet vad du ska göra med? filehill är en sida som man kan ladda upp sin e-bok gratis samt sätta ett pris på boken. Och självklart får man även dem pengarna som man säljer den för exklusive avgifter.

Inga kommentarer:

Vem tittar in !