måndag 19 mars 2012

Låna pengar på belånade pengar och låna ut dom

Låna ut pengar på belånade pengar och tjäna en slant - Låter det konstigt eller lite udda ? Det skulle förstås fungera om du lånar till mycket låg ränta - läs vidare så klarnar det nog en aning.

Nest with piggy bank. Royalty Free Stock Photo

Men det är nog mer så här det fungerar !
Hur vore det om du kunde låna ut pengar till bra ränta till någon som behöver pengar svin snabbt men som är benägen att betala tillbaka så fort som möjligt utan en enda avgift ? Har man kapital så kan man hjälpa andra att hjälpa dig att tjäna en slant och för den som vill undvika svindyra lån är detta att i princip ge en hjälpande hand. Den som lånar betalar tillbaka innan 14 dagar har gått och det kostar då ingenting att låna - annars blir det förstås en viss avgift. Du som utlånare gör dig en hacka eftersom du tar en risk att låna ut men risken att förlora några pengar är minimal om du knyter upp dig till exempelvis TrustBuddy.

TrustBuddy- OBS ! Blev börsnoterat - i juni 2011 !
OBS ! Jag ger bara ett exempel på företag som sysslar med ovannämnda verksamhet - så du som är intresserad att inleda ett samarbete med TrustBuddy - gör detta naturligtvis på egen risk ! Och det finns fler företag - men detta företag är nog sannolikt ett av de största i Sverige !
Sedan november 2009 finns företaget TrustBuddy.com i Sverige. Som enda företag i sitt slag vill TrustBuddy gynna privatpersoner genom att de kan låna pengar av varandra. Det är enkelt, snabbt och riskfritt. Dessutom är räntan på utlånade pengar hela 12% vilket ingen bank kan matcha.- Vi vill göra det enkelt för privatpersoner både att låna och låna ut mindre summor, säger Patrik Fredriksson som jobbar som Executive Director på TrustBuddy.com i Sverige. Dessutom till bättre villkor än hos många andra aktörer, fortsätter Patrik. Vi är underlagt Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva kreditförmedling. TrustBuddy använder BankID både för dig som är låntagare eller långivare för att säkra din insättning eller lån hos oss.


Låna ut pengar. Få upp till 12% ränta!
TrustBuddy.com bygger på principen att privatpersoner ska kunna låna mindre belopp av varandra på ett fördelaktigt sätt. Om du lånar ut pengar får du hela 12% ränta på summan du lånar ut! Du hjälper alltså andra medlemmar hos TrustBuddy att låna pengar till bra villkor samtidigt som du själv får bättre ränta än hos banken. Dessutom är det tryggt och säkert. Allt du behöver göra är att registrera dig som medlem, kostnadsfritt så klart, så är du med i TrustBuddy.com och kan snabbt och smidigt låna ut pengar. Det är ingen bindningstid på det kapital du sätter in, så du har alltid tillgång till ditt kapital hos TrustBuddy trots att du får marknadens bästa insättningsränta som är 12%.

Smålån har aldrig varit enklare!

Det är superenkelt att låna genom TrustBuddy. Det enda du behöver göra är att registrera dig som medlem i TrustBuddy. Efter att du loggat in knappar du in det belopp som du vill låna. TrustBuddy hanterar låneansökan snabbt, och du får svar inom några få minuter. För att göra en låneansökan på webben fyller du i ett formulär och klickar på skicka, så behandlas din ansökan och normalt innan 15 minuter får du svar på den e-postadress som du angav. En fördel är också att du lånar pengar av andra medlemmar istället för en opersonlig bank. Just nu är lånet både ränte- och avgiftsfritt om du betalar tillbaka inom 14 dagar.

TrustBuddy - Välj låna eller låna ut på länkarna nedan !

Inga kommentarer:

Vem tittar in !