tisdag 14 februari 2012

Hur mycket tjänar du på din hemsida eller Blogg !

INTRESSANT, UDDA JÄMFÖRELSE !


Inkomster !
    Fifty Pounds 2
  


Man ser på nätet att det finns en del som får ganska bra inkomster via egna bloggar eller hemsidor. Kanske är ni också lite nyfikna, precis som jag - på hur mycket pengar vanliga, hårt arbetande människor kan generera med hjälp av lite adsense och andra affiliate program som finns att knyta sig till via nätet. Antagligen vill man kanske hålla detta lite secret, speciellt om man har en otäckt bra inkomst - men ni som vill och tycker som jag att det vore roligt att läsa lite om hur andra fixar lite extra stålar får gärna lämna en kommentar - Dé vore lite roligt ! För min del är det inte många krones som dimper ned i kassakistan - men även småsmulor blir ju en brödbit så småningom, så det är väl bara att kämpa på.......

Bli miljonär på din blogg - Är det möjligt ? Se bara den kända bloggerskan "Blondinbella" som blev miljonär genom att ha rätt sorts reklam i sin personliga blogg. Till exempel: Kissie och Blondinbella är kända bloggare och kan enkelt tjäna bra pengar genom att visa upp och rekommendera olika produkter samt visa relevanta länkar i sina bloggar. Man bör vara en intressant bloggare för att höja inkomsten riktigt markant och med ökande takt. Den produkten som du förevisar ska sitta på rätt ställe på din hemsida (blogg) och marknadsföras på ett effektivt sätt. Blondinbella har förstås fattat detta alldeles rätt om vad hon ska marknadsföra för produkter, t.ex. reklam för kläder och smink. Hade du varit en känd fotograf så ska du förstås göra reklam för digitalkameror med tillbehör och tjäna pengar på att länka till relevanta sidor som innfattar information om dessa produkter. En annat känt exempel är om man håller på med dataspel och är en duktig dataspelare samt bloggare och länkar till olika företag som säljer dataspel och även exempelvis, spelkonsoler. Det är inte bara bloggen som kan generera pengar utan man kan även använda sig av olika sociala medier för att nå ett ännu bättre resultat.

Tips som jag försöker att följa - men har fortfarande miltals kvar att lära !
• Tjäna pengar på din hemsida
• Tjäna pengar på e-postutskick
• Tjäna pengar på nyhetsbrev
• Tjäna pengar på din blogg
• Tjäna pengar på att använda Facebook
• Tjäna pengar genom att värva dina kompisarDet handlar alltså om att rekommendera olika produkter på bloggar och hemsidor. Gör detta lagligt och på många ställen samtidigt - mycket jobb men verkligen lönsamt om man orkar ! Har man dessutom en massa vänner som man vill involvera i sina projekt så är detta ett jätte bra sätt att få ovänner också - så gör det med måtta och med respekt så tjänar du desto mer på detta.

Läste nåt bra ! - Även om din webbsida eller blogg genererar någon enstaka dollar eller kronor så är det en bra början som visar att det går tjäna pengar på adsense. Ofta är känslan i detta läge att det känns meningslöst att fortsätta att jobba med annonser - men egentligen är det just nu som man ska lägga mycket krut på fler bloggar och fler egna hemsidor med riktigt bra innehåll som uppdateras ofta så att google gillar det du gör med dina artiklar och så finns det ju en massa knep som man kan läsa om på nätet med ping och push och allt vad det heter. Detta fungerar om man är energisk och uthållig. I början upplevs det att det tar en stund att knepa ihop en bra hemsida (blogg) men efter ett tag som man har övat upp sig lite går det bättre och bättre och snart går det som en dans ! Gör du ett färdigt koncept som du får ut i cyberhimlen på några timmar har du en bra tidscykel och en bra utgångspunkt att lyckas med dina ambitioner beträffande adsense, affiliate etc.

12 kommentarer:

Anonym sa...

12 februari - 320 kr

Anonym sa...

12 februari - 1.52
13 februari - .89
14 februari - 0.0

Anonym sa...

som mest - 3712 kr / dag
genomsnitt / ca 700 kr - så du
har en bit kvar. / kalle

Anonym sa...

09 februari - 0.0
10 februari - 0.0
11 februari - 0.0
12 februari - 0.0
13 februari - 0.0
14 februari - 0.0

Hoppas fortfarande på något litet skrap till mig med...
/ Maria

Anonym sa...

Mellan 0 - 2 kr per dag. Jag lägger inte ner så mycket tid på detta.
/ Olle

Anonym sa...

Som mest har jag tjänat ca 4300 kr på en dag - men mitt genomsnitt är nog snarare ca 800 kr
/Lage

Anonym sa...

Ibland mycket och ibland väldigt lite
Men för det mesta blir det iallafall en slant !
/Fredrik

Anonym sa...

Jag vet inte ens hur man gör för att tjäna pengar på sin hemsida - HUR GÖR MAN ??
/ H

Anonym sa...

0,87 kr för första gången idag - Jiipppiii !
/ Niclas

Anonym sa...

De som tjänar pengar på nätet är antingen väldigt begåvade eller så har de fått hjälp av prof. företag som vet vad de gör och har erfarenhet. De tar dessutom bra betalt för dessa tjänster. Men jag vet att det finns vissa udda undantag - men dessa är få och inte så vanliga.
/ Lars

Anonym sa...

Löjligt lite - var hittar man bra tips om hur man gör ?
/ Kalle

Anonym sa...

2mars - .84
3mars - 5.78
4mars - 4.72
5mars - 0
6mars - 0
7mars - 10.71

Vem tittar in !