onsdag 28 december 2011

Myter om vad kvinnor vill ha........

Myter om vad kvinnor vill ha - stämmer det eller är det tagit ur luften ?
Kvinnor vill ha...
killar som är farliga och leker med döden i tid och otid, som kör motorcykel utan hjälm och hoppar från flygplan med minimal fallskärm, skaffar utrustning för avancerad bergsbestigning.


Kvinnor vill ha... 
Brad Pitt i sovkammaren, Brad Pitt som fixar maten i köket, Brad Pitt i stora villan, Brad Pitt på golfbanan, Brad Pitt när kvinnan får en hostattack, Brad Pitt när det ska snackas en massa skit, Brad Pitts kropp när han var 24 år, kombinerat med Brad Pitts eventuella välljudande sångröst och avslutningsvis Brad Pitts okända IQ, när han har halsat i sig två flaskor whisky.

Kvinnor vill ha...
män som är empatiska, har charmerande ögon, skrattvänlig humor, och ska helst se ut som Börje Salming, George Clooney, Jan Eliasson eller Mikael Persbrand.

Kvinnor vill ha...
Hjälp med städningen hemma, hjälp om datorn envist krånglar varje dag,  att någon fixar maten så att den är färdig när hon kommer hem från jobbet, snickrar, målar, kolla bilen och fixar toaletten när det sätter sig i den.

Kvinnor vill ha...
komplimanger ofta och med äkthet och med känslomässig trovärdighet. Man ska fokusera sig på detaljer till exempel: säg inte "Du ser bra ut ikväll" utan säg istället " Din klänning matchar verkligen dina mörka , vackra ögon"  En variant:  "WoW - Dina fina glasögon får dig verkligen att se engagerad ut"  Och en variant till: "Oj vad smart du är som hanterade denna känslosamma situation så smidigt" Osv.

Kvinnor vill ha...
En kille som kan dansa på riktigt, inte nån fejkdans och visa detta för andra på dansgolvet utan att för den skull verka påverkas så mycket om detta. Att mannen ska kunna visa femenina känslor och till och med kunna gråta om det blir känslosamt i något läge, hon vill ha en kille som får henne att känna sig trygg på natten och att han ligger tätt intill henne.
 
Kvinnor vill ha...
Vill ha män som får henne att må bra, som kan behaga henne, få henne att uppleva en mängd olika önskvärda känslor, uppleva ett mer känslomässigt, tillfredställande liv med dig än vad hon kommer att göra med dom flesta andra killarna.

Kvinnor vill ha...
Vill ha killar som får dom att känna sig feminina, sexuellt attraherade av dig. Kvinnor vill ha killar som inte pratar om hur duktiga dom är, inte prata om tråkiga saker som t ex. arbete, väder eller bilar (oftast i alla fall)

Kvinnor vill ha...
Kvinnor vill egentligen helst ha en man som är charmig, har vackra ögon, humor, intellekt och empati. Det visar en undersökning om mäns attityder till skönhet och hälsa som företaget Norm gjort tillsammans med Dove.

Kvinnor vill ha...  
Blommor och choklad. Bättre med detta än blommor som får männen att få kväljningar, nysa och få utslag av. Vackra och sexiga underkläder kan också vara ett alternativ till blommor.


Attraktiva män som till exempel:
1. Mikael Persbrandt
2. Jan Eliasson
3. ”Bygglovs-Matte” Carlsson
4. Ola Rapace
5. Joel Kinnaman
6. Rolf Lassgård
7. Måns Zelmerlöv
8. Henrik Lundqvist
9. Alexander Skarsgård
10.  ”Brolle” Kjell Junior Wallmark

Bra dejting söksida hittar du här:

http://datingsajter.com/Tjejer gillar konstiga och nördiga killar
Udda och märkliga saker som tjejer gillar hos killar
Säg nej och bli lyckligare
Dating (dejting) tips  
100 tips som ökar sexlusten 
Dejtingtips för en lyckad träff
Kärleken finns på nätet  
44 udda, konstiga tankar om killar, som tjejer inte kan sluta att tänka på. 
Vad killar oftast gillar hos tjejer !
Hur vet man om killen gillar mig 
Snälla saker att säga varandra
Udda, ovanliga saker som väcker heta känslor 
Myter om vad kvinnor vill ha........
Vi har mindre sex och man tror sig veta varför 

Svenska kvinnor skulle helst tillbringa resten av sitt liv med:
1. Jan Eliasson
2. TV4:s ”Bygglovs-Matte” Carlsson
3. Rolf Lassgård
4. Björn ”Äntligen-Hemma” Christiernsson
5. Joel Kinnaman
6. ”Brolle” Kjell Junior Wallmark
7. Henrik Lundqvist
8. Ola Rapace
9. Anders ”Arga snickaren” Öfvergård
10. Krister Henriksson
Källa: Viagrarapporten 2011

Inga kommentarer:

Vem tittar in !